Herrera boldogan jött a Unitedhez

Ander Herrera bevallja, büszke arra, hogy a Manchester United játékosa lehet és nagyon várja már, hogy magára ölthesse a legendás vörös mezt az új menedzser, Louis van Gaal irányítása alatt.


A 24 éves középsõ középpályás az Athletic Bilbaótól érkezett az Old Traffordra, ahol négyéves szerzõdést írt alá egyéves hosszabbítási opcióval. Az MUTV-nek adott exkluzív interjújában Herrera megosztotta örömét, amely abból fakad, hogy az angol labdarúgás legsikeresebb klubjához igazolt.

 

"Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy a Manchester Unitednél lehetek, azt ígérhetem a szurkolóknak, hogy keményen fogok dolgozni és profi leszek" - mondta Ander.

 

"Louis van Gaal a világ egyik legjobb menedzsere, szerencsés vagyok, hogy vele dolgozhatok. Rengeteg dolgot szeretnék megtanulni és már nagyon várom, hogy van Gaal kezei alatt lépjek pályára, új csapattársaimmal szerepeljek a Manchester Unitedben.

 

 

Herrera elõnnyel érkezik a Unitedhez, hiszen jó barátságot ápol David de Geával és Juan Matával, akiket nagyon jól is ismer, hiszen a spanyol U21-es válogatottban együtt szerepeltek. A pöttöm játékmester hiszi, ez a kapcsolat segíteni fog számára a beilleszkedésben.

 

"Tudom, hogy nagyon boldogok" - folytatta. "Beszélgettem velük és elmondták, hogy ez a világ legnagyobb klubja és hogy jó csapatunk van. Nagyon jó barátság van közöttünk és biztos vagyok abban, hogy segíteni fognak nekem abban, hogy megismerjem a klubot és alkalmazkodni tudjak."

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!