Korábbi Vörös Ördögök örömmel fogadják Herrerát

Egy korábbi játékosokból álló csapat üdvözölte a spanyol játékost, Ander Herrerát, miután a Bilbaótól érkezve négyéves szerzõdést írt alá a Vörös Ördögökkel.


A 24 éves középpályás 11 gólt szerzett 128 mérkõzésén a baszk csapatban és legutóbb negyedik helyre segítette csapatát a La Ligában. Most, hogy szerzõdtetése az Old Traffordra végbe ment, az MUTV a szurkolók kedvenceitõl kérdezte, hogy mit gondolnak az ügyrõl.

 

Andy Ritchie: "Úgy gondolom, ez egy fantasztikus igazolás. Egy ideig követte a United, és sokáig a radarunkon volt. Engem lenyûgözött. Mindannyiunk tudja, hogy a középpályára kellett játékos, és úgy gondolom, már meg is van egy, aki ráadásul egy igazi tehetség és még mindig nagyon fiatal. Sok mérkõzésen fog játszani és ez az, ami után a United mindig kutat. Azt hiszem, ezt meg is kaptunk Ander Herrerával."

 

Alex Stepney: "Középpályások után kutattunk az utolsó pár szezonban, mióta Paul Scholes befejezte a játékot. Úgy gondolom, õ egy nagyon jó érkezõ. Reménykedjünk, hogy elkezd keményen dolgozni, és a többieknek ugyanezt az utat kell választani. Ez egy olyan dolog, amely mindenkit fellendít kezdve a szurkolóktól, egészen a csapatig és a társakig."

 

 

Kevin Moran: "Pontosan egy középpályás kellett nekünk, valaki az õ tulajdonságaival. Nem biztos, hogy az Old Trafford környékén ismerik, de olyan értékekkel rendelkezik, ami kell. Remélem, õ az elsõ a sok érkezõbõl. Úgy gondolom, ez nagyon fontos dolog, és ráadásul még fiatal. Olyan lábai vannak, amelyek kellenek a középpályánkra."

 

David May: "Egy elsõ osztályú középpályás után sírtunk, és amikor néztem a játékát, igazán jól játszott. 24 éves, szóval még abban a korban van, amiben még sokat lehet fejlõdni. Segíteni fogja az, hogy David De Gea és Juan Mata itt van, és biztos vagyok benne, hogy már beszéltek is vele, hogy mi van most a klubbal, és hogy milyen nagy a United. Õ egy fantasztikus erõsítés."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!