Kérdezz-felelek: Glen Wallace

Az egykori Hollyoaks csillag mesélt a United iránti kötõdésérõl...


Hogyan lettél Vörös Ördög?
A nagybátyám fertõzött meg a futball szeretetével, de sajnos õ Liverpool szurkoló. Én a United mellett döntöttem fõleg amiatt, mert akkoriban nagy hatással volt rám Norman Whiteside és Sammy McIlroy játéka. Láttam õket Észak-Írország színeiben játszani világbajnokságon, majd követtem õket a Unitednél is. A csapat iránti szurkolás hatalmas része az életemnek, az egyik fõ oka, hogy elfogadtam anno a Hollyoaks sorozat felkérését, hogy csupán 40 percre voltunk az Old Traffordtól.

Mikor voltál elõször mérkõzésen?
A Liverpool fan nagybátyám vitt el Belfastba a Windsor Parkba, amikor a United az Ír ligaválogatottal játszott 1990 augusztusában. 14 éves voltam akkor és hatalmas élmény volt. Az Old Traffordon elõször 2000. novemberében voltam, amikor a Panathinaikost vertük 3-1re. Az utóbbi években bérlettel rendelkezem, szóval ahogy a munkám engedi majd minden mérkõzésen jelen vagyok.

Ki a United hõsöd?
A szerencse számom a 11. Nem Giggsy miatt, ahogy majd mindenki gondolná, hanem Jesper Olsen miatt. Nem tudom miért lett a nagy kedvencem, de nagyon tetszett a játékstílusa. Olyan volt, mint egy agár, aki elsuhan a széleken.

Ha játszhatnál valamelyik United játékossal egy filmben, ki lenne az és miért?
Mivel Észak-Írórszágból származon, George Bestet mondanám. Mindig hatalmas legenda lesz õ otthon.

Azt hallottuk, a Hollyoaks stábjában vannak United és Liverpool szurkolók is, mi a kedvenc témátok?
A labdarúgás volt az elsõ dolog minden hétfõ regel, amirõl beszéltünk. Az Everton drukkerekkel mindig összefogtunk a liverpooli srácok ellen. Többen is United szurkolók, mint én. Qiunny (Anthony Quinlan, aki Gilly-t játsza), Nico (Mirallego aki Newt szerepét alakítja), Tony Hirst (Mike), Ashley Taylor-Dawson (Darren) és Jimmy McKenna (Jack). Jimmyvel Rómába is elutaztunk a Bajnokok Ligája döntõjére tavaly.

Végezetül, szerinted mire lesz képes idén a United?
Nem lesz könnyû, de ha a mi napunk jön el, bárkit le tudunk gyõzni. Ez egy furcsa szezon sok váratlan eredménnyel, de nekünk nem arra kell számítanunk, hogy más csapatok melléfognak. Nagyon fontos, hogy jól megyünk most és magabiztos vagyok a jövõt illetõen.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!