Az Arsenal licitálna a United boldogtalan csatáráért

Az Arsenal licitálni készül a United boldogtalan támadójáért, Javier Hernándezért, miután a mexikói ismét kinyilvánította csalódottságát manchesteri szerepe miatt.


A 26 éves játékos sokat küzdött 4 idényen keresztül, hogy megtartsa helyét a United kezdõjében, de most a Vörös Ördögök elhagyása felé húz azért, hogy újraindítsa karrierjét.

 

Chicharito csak hatszor kezdett idén a Premier League-ben, és ez szintén kevés szerephez vezetett a mexikói válogatottban is. A támadó ezt nyilatkozta:

 

"Az idei egy nagyon kemény év volt. A játékosoknak sok magabiztosság kell, aminek idén híján voltam."


"Nagyon kevés ember hitt bennem az utóbbi évben."

 

Hernández Robin van Persie, Wayne Rooney és Danny Welbeck mögött helyezkedik el a Manchester United rangsorában, és Adnan Januzaj betörése a felnõtt csapatba, valamint Juan Mata januári érkezése csak súlyosbította Hernández helyzetét.

 

 

Az Inter Milan, a Real Madrid és a Tottenham is érdeklõdik Hernández iránt, de az Emirates Stadionba csalogathatja Arsene Wenger a mexikóit. Wengernek nincs birtokában sok csatár tehetség, fõleg úgy, hogy Lukas Podolskit és Theo Walcottot a szélen szereti játszatni Arsene Wenger.

 

Ez oda vezetett, hogy túlzottan Olivier Giroud-tól függött az Ágyúsok játéka  és látszólag helye lehet egy olyan, a Premier League-ben már bizonyított csatárának, mint Hernández, aki 59-szer talált be 152 szereplésen, amelybõl 69-en csak csereként lépett pályára.


www.caughtoffside.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!