Hargreaves két héten belül visszatér a Unitedhez

Pályára lépésének idõpontja azonban még kérdéses


Owen Hargreaves két héten belül visszatér a Manchester Unitedhez, de Sir Alex Ferguson egyelõre bizonytalan abban, mikor lesz képes játszani az angol az elsõ csapatban.

A 29 éves középpályás folyamatos térdproblémáival csaknem két éve szenved, ez idõ alatt csupán egyszer lépett pályára, akkor is csak pillanatokra csereként.

Az angol válogatott játékos nyáron tért vissza az Egyesült Államokba, hogy Dr. Richard Steadman-nél további rehabilitációkon essen át és megpróbáljanak véget vetni ennek a problémának.

 


Ferguson megerõsítette, a játékos hamarosan visszatér az Old Traffordra, de egyelõre nem tudja megmondani, mikor lesz bevethetõ az elsõ csapatnál.

"A következõ két hét folyamán Owen visszatér." - mondta a menedzser.

"De ha két héten belül visszatér, alkalmas lesz-e arra, hogy játsszon a Manchester Unitedben? Ezt még nem tudom."

Owen bekerült a United 25-ös keretébe, amely a Premier League küzdelmeire lett nevezve, viszont a Bajnokok Ligájáról egyelõre lemarad nevezés hiánya miatt.

Ferguson felfedte, Hargreavesa a hazai és külföldi porond kritériumai közti különbség miatt nem lett nevezve a nemzetközi küzdelmekre, de persze januárban megváltozhat ez.

"Ostoba dolog lenne õt betenni a csapatba, fõleg mivel még vissza sem tért. Egész egyszerûen nem tudtam õt más helyett nevezni, de persze ha az állapota helyre jön, úgy januárban tudok változtatni ezen."
 
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!