Jövõ héten eldõl a '92-es korosztály sorsa

Nem közölték még a Phil Neville, Nicky Butt, Paul Scholes hármassal - akik a David Moyes menesztésével ideiglenes menedzserré elõlépett Ryan Giggs stábját alkották az elõzõ szezon végén - hogy mi lesz a sorsuk a Manchester Unitednél.


Döntõ lehet a '92-es korosztály sorsát illetõen a jövõ hét, a Vörös Ördögök új menedzsere, Louis van Gaal ugyanis akkor áll munkába, és határozhat róla, hogy együtt marad-e a játékosként szinte mindent elérõ csapat a klub edzõi stábjában.

 

Van Gaal azt követõen tér majd vissza Európába Brazíliából, hogy holnap lejátsszák a házigazdák elleni bronzmérkõzést. A 62 éves szakember a manchesteriek Amerikai Egyesület Államokbeli túráját megelõzõen, a jövõ hét folyamán veszi át menedzseri feladatait a Unitednél.

 

Az már korábban, kinevezésekor eldõlt, hogy menedzserasszisztense, másodedzõje, kinek hogy tetszik, a klub legendás alakja, Ryan Giggs lesz. Azonban a Walesi Varázsló ideiglenes menedzseri pozíciója ellátásakor háttérstábját képezõ Phil Neville, Nick Butty, Paul Scholes alkotta trió sorsáról nem született még döntés.

 

Butt jelen pillanatban a Manchester United felnõtt és tartalék csapatának héten elkezdõdött felkészülésében segédkezik, ám továbbra is vár állandó feladatai meghatározására.

 

"Nem igazán tudom, mi is történik most. Kicsit lóg a levegõben ez az ügy. Természetesen mindez annak köszönhetõ, hogy a menedzser jelen pillanatban a világbajnokságon teljesít szolgálatot, és amint visszatér, tisztázva lesz a helyzet" - kezdte Butt a Manchester Evening News sportrovatának.

 

 

"A klubnál szeretnék, ha maradnék, így csak arról van szó, hogy véglegesítsük, minden pozícióban tehetem meg mindezt."

 

"Errõl az álláspontról fogjuk elkezdeni az egyeztetéseket. Még nem sikerült beszélnem Louis van Gaal-lal. Ryan Giggszel és Ed Woodwarddal azonban már igen, és õk tisztán közölték vele, hogy szeretnék, ha maradnék, de meg kell találnunk azt a szerepkört, amiben el tudnak engem képzelni, ezt pedig engedélyeznie kell a menedzsernek is."

 

"Eddig nem igazán gondolkodtam azon, hogy milyen pozíciót tudok magamnak elképzelni. Jelen pillanatban számomra csak az számít, hogy annál a klubnál lehessek, amelyet imádok, és legyen számomra perspektíva."

 

"Legyen az a szerepkör az edzõi stábban, vagy éppen a fiatalok mellett az akadémián, netán a megfigyelésben. Nincs olyan pozíció, amelyet visszautasítanék, amíg látok benne fejlõdési lehetõséget a magam számára. Ezt pedig õk is tudják."

 

"Nem fordulhat elõ olyan eshetõség, hogy azt mondjam, nem csinálom ezt, vagy nem csinálom azt. Csak azt szeretném hallani, hogy mit várnak tõlem. Nagy vonalakban abban már megegyeztünk, hogy szeretnék ha maradnék, és hogy bizonyos dolgok az én feladatkörömbe tartoznának."

 

"Egyáltalán nem szeretnék csak úgy lebegniitt a klub berkein belül azért, mert egykor a csapatban játszottam, részese voltam nagy dolgoknak, kedvelnek és tisztelnek. Perspektívára van szükségem, ez a legfontosabb számomra a megfelelõ munkakör mellett."

 

"Számomra teljesen lényegtelen, hogy ez a 12 évesek mellett, vagy éppen a Manchester United felnõtt csapata mellett lesz, én csak a megfelelõ munkát szeretném végezni, amellyel hozzájárulhat a klub sikereihez."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!