Ferguson: Okosan játszottunk

Sir Alex Ferguson a Sunderland elleni gyõzelem után nyilatkozott.


A Manchester United menedzsere elismerte, õ és csapata fél szemmel a keddi, Birmingham elleni mérkõzésre összpontosíthatott már, miközben kényelmesen megnyerte a karácsonyi fordulóban ellenfelét, a Sunderlandet.

A United gyorsan megszerezte a vezetést Dimitar Berbatov fejesével, majd a bolgár a második félidõben is betalálva eldöntötte a mérkõzést. A meccs utolsó fél órájában a United jelentõsen visszavett a tempóból. A Birmingham mai mérkõzése az Everton ellen elmaradt, így Sir Alex elismeri, a City így frissebben készülhet a két nap múlva lejátszandó mérkõzésre.

"Kényelmes teljesítmény volt." - mondta Ferguson az MUTV-nek. "Úgy gondolom, a mérkõzés elsõ felében fantasztikusak voltunk, több gólt is szerezhettünk volna. A második félidõre kicsit visszavettünk, óvtuk magunkat. Tudtuk, hogy a Birmingham meccse elmaradt, így arra törekedtünk a második félidõben, hogy ne nagyon fáradjunk el."

"Lehoztam Andersont és Ryant. Két nap múlva újabb találkozónk lesz a Birmingham ellen, akik most nem játszottak, így a két játékos friss és jó lesz."

A United egy szemet gyönyörködtetõ játékkal múlta felül Steve Bruce csapatát, mely egy kiváló védelemmel párosult, Sir Alex pedig úgy érzi, csapata nagyon jókor érte el ezt a formát.

"Nagyon jó formában vagyunk." - folytatta Fergie. "Az elmúlt hetekben nagyon jól játszottunk, kifejezetten a védelem volt kiváló. Nagyon szilárdak vagyunk hátul és ez nagyon jó jel számunkra, fõleg ebben a fontos idõszakban."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!