Butt: Herrera nincs még Pogba vagy Kroos szintjén

A korábbi Manchester United középpályás, aki most a csapat edzõi stábjának a tagja, állítja, hogy a spanyolnak idõ kell, hogy sztárjátékos legyen az Old Traffordon.


A United új szerzeményének, Ander Herrerának megvan a tehetsége ahhoz, hogy sztárjátékos legyen az Old Traffordon, még ha jelen pillanatban nincsen Paul Pogba vagy Toni Kroos szintjén - Nicky Butt állítása szerint.

 

A Vörös Ördögök a középpálya fejlesztése érdekében fizették ki az Athletic Bilbaónak Herrera kivásárlási árát, aki 4 éves szerzõdést írt alá.

 

A Unitedet szóba hozták Pogbával is, aki 2012-ben hagyta el a klubot, és a Real Madrid új szerzeményével, Toni Kroos-szal is. De Butt azt állította, az ilyen ípusú játékosokat nagyon nehéz elhozni.

 

"Beszélhetsz Paul Pogbáról, vagy Toni Kroosról, vagy akárkirõl, de az ilyen játékosokat nem egyszerû megszerezni" - mondta Butt a Manchester Evening News-nak. "Szóval jobban körül kell nézned, és ott van Herrera."

 

 

"Olyan szinten van, hogy játszhat egy olyan csapatban, mint a Manchester United és kaphat idõt, hogy jeleskedjen. Egy sztárrá fejlõdhet nálunk Herrera."

 

"Úgy gondolom, megvan a tehetsége, hogy ezt tegye. Nagy hatással lehet a középpályánkra. Türelmesnek kell lennünk vele. Nem várhatsz tõle egybõl csodákat csak azért, mert sok pénz árán adták el nekünk."

 

"Ez nem az õ hibája. Csak ebbe az irányba halad a futball. Ez a kettõ klub között folyt így, nem kell nyomás alá tenni a játékost."

 

"Meg kell adni az idõt és a lehetõséget, hogy fejlõdjön, nagyon jó játékossá válhat. Nagyon nagy dolgokat érhet el itt. Õ egy nagyon jó szerzeménye a Unitednek és elégedett vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók is kedvelni fogják."

 

 

Butt reméli, hogy Herrera arra fog törekedni, hogy fejlõdjön, ahogy a Vörös Ördögök még mindig keresik Paul Scholes hosszútávú utódját, miután a játékmester tavaly visszavonult a futballtól.

 

"Herrera tehetsége, hogy passzolja, vagy megtartsa a labdát óriási" - tette hozzá Butt. "Láthatjuk benne a spanyolt, mert õk mindig nagyon finomak a labdával."

 

"Meg tudják játszani a labdát bármely szituációban, nem zavarja õket semmi. Csak meg akarják tartani a labdát, és játszani vele, csak egyszerûen. Úgy tûnik, remek igazolása lesz a klubnak."

 

"Olyan szinten volt, ahol meg kellett õt jegyezned, mert nincs sok olyan kiváló középpályás mint õ, véleményem szerint."

 


www.goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!