Herrera élvezi az életet Vörös Ördögként

Ander Herrera elmondása szerint eddig minden egyes pillanatát kiélvezte annak, hogy a Manchester United játékosa, és már alig várja, hogy megtapasztalja elsõ felkészülési túráját a Vörös Ördögökkel.


A középpályás a hónap elején csatlakozott újdonsült csapattársaihoz Carringtonban, elmondása alapján pedig igen hasznosnak, és élvezetesnek bizonyultak az edzések Louis van Gaal új stábjának keze alatt.

 

Herrera és a többi manchesteri játékos a mai napon kel útra repülõgéppel a klub amerikai túrájára, amelyet a spanyol játékos már alig vár.

 

"Ez egy új élmény lesz számomra, mert ez lesz az elsõ felkészülési túrám Európán kívül" - kezdte a MUTV HD-nek.

 

"Mindenki azt mondta nekem, hogy rengeteg United szurkoló van Amerikában, úgyhogy már alig gyõzöm kivárni, hogy elõttük játszhassak."

 

"Nagyon boldog vagyok, és tényleg élvezem, hogy a klubnál és ebben a városban lehetek. Az elsõ pár hét nagyszerûen sikerült. Jók voltak az edzések, hasonlított abban ahhoz, amit az Athletic Bilbaonál megszoktam, hogy sokat volt nálunk a labda. Az edzõk célja az volt, hogy minél többet legyen nálunk a labda, labdabiztosak legyünk, ami szerintem nagyszerû elgondolás a játékosok szempontjából."

 

Herrera már régi barátságot ápol a Vörös Ördögök két sztárjával, Juan Matával és David de Geaval, akik csak pozitívan nyilatkoztak a klubról felé.

 

"Juan és David is mondta, hogy a United hatalmas klub, talán a világ legnagyobb méretû klubja, és azt is elárulták, hogy nagyszerû az itt lévõ szellemiség. Ezt már nekem is lehetõségem volt megtapasztalni" - tette hozzá.

 

"Boldog vagyok, és most csak játszani szeretnék."

 

 

Az Amerikai Egyesült Államokból való visszatérésüket követõen a United augusztus 12-én megmérkõzik majd a Valencia együttesével a REUNITED 14 elnevezésû rendezvény keretében, Herrera pedig már nagyon várja, hogy elõször kifuthasson az Álmok Színháza gyepére immáron hazai játékosként, miután 2012. márciusából, még Athletic Bilbao játékosként jó emlékeket õriz onnan.

 

"Nagyon izgatott vagyok, hogy az Old Traffordon játszhatok. Egyszer a Bilbao színeiben már játszhattam ott, és nagyon jó emlékeim vannak arról a mérkõzésrõl - azt is mondhatnánk, hogy 100%-os a mérlegem!" - viccelõdött.

 

"A Valencia egy nagyszerû klub, jó csapatuk van, nagyon jól ismerem õket. Õk egy olyan csapat, amely szereti, ha náluk van a labda, és remek futballt játszanak. Szerintem nagyszerû mérkõzés lesz, mert két olyan csapat találkozik majd, amelyek mind szeretik a labdatartást, gólokat akarnak szerezni és gyõzni."

 

"Egy álom számomra, hogy a Unitedben játszhatok, és hogy pályára léphetek majd az Old Traffordon. Az elsõ mérkõzésem egy spanyol csapat ellen lesz, amely nagyon különleges számomra, és biztos vagyok benne, hogy emlékezetes nap lesz számomra. Alig várom."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!