Young kemény meccsre számít LA-ben

Ashley Young kemény tesztre készül, amikor szerdán a Manchester United megkezdi felkészülési túráját az LA Galaxy ellen.


A szélsõ és csapattársai pénteken landoltak az Államokban és az MLS-ben vitézkedõ Galaxy ellen térnek vissza a pályára. A Chevrolet Cup keretein belül rendezendõ összecsapásra Pasadenában, a Rose Bowl Stadiumban kerül sor.

 

Amikor a Vörös Ördögök legutóbb az Egyesült Államokban túráztak 2011-ben, a csapat mind a négy meccsét megnyerte amerikai ellenfele ellen, ráadásul 18-1-es gólaránnyal, ám ahogy az országban egyre fejlõdik ez a sportág, Young már semmit nem vesz biztosra.

 

"Emlékszem, az elsõ túrámon volt néhány kemény mérkõzés" - mesélte a ManUtd.com-nak. "Sikerült pár jó eredményt elérnünk, de ezek nehéz meccsek, hiszen az éghajlat sokkal melegebb, mint Angliában. Alkalmazkodnunk kell, jó csapatok ellen kell versengjünk, úgyhogy kemény, de jó teszt lesz."

 

"A labdarúgás egyre csak növekszik itt. Rengeteg játékos, akik Angliában játszottak, eljönnek az MLS-be. Amikor pár éve itt voltunk, tele voltak a stadionok és biztos vagyok, hogy ezúttal is rengetegen kilátogatnak a találkozóinkra."

 

 

Az LA Galaxy elleni mérkõzést követõen a United összecsap az AS Roma, az Inter és a Real Madrid gárdájával is az International Champions Cup keretein belül. Young úgy véli, bár a United pozitív eredményeket akar elérni, a legfontosabb az, hogy az erõnléti állapotuk minél jobb legyen.

 

"Nagyszerû lehetõség ez, hogy a világ legjobb csapatai közül pár ellen összemérheted tudásod és felkészülj a késõbbi meccsekre, valamint lásd, hol tart a csapat és te magad. Nem annyira az eredmény itt a lényeg, még ha az emberek arról fognak beszélni, hanem sokkal inkább arra figyelünk, hogy megfelelõ állapotba kerüljünk, felkészüljünk az elõttünk álló szezonra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!