Friss hírek

Matic búcsúüzenete a szurkolóknak ManUtd.com
Matic búcsúüzenete a szurkolóknak

Nemanja Matic 190. mérkőzésére készül a Manchester United színeiben, ami egyben az utolsó is lesz számára Vörös Ördögként, ennek apropóján pedig ígéretet tett arra, hogy a Manchester United visszatér oda, ahova tartozik.

Fernandes és Toone elismerésben részesültek ManUtd.com
Fernandes és Toone elismerésben részesültek

Bruno Fernandes és Ella Toone elnyerték a PFA Közösségi Bajnoki díját a Manchester United Alapítványán keresztül végzett közösségi munkájuk elismeréseként.

Ten Hag elsődleges célja a Unitednél ManUtd.com
Ten Hag elsődleges célja a Unitednél

Quinton Fortune szerint a Manchester United új menedzserének, Erik ten Hagnak az elsődleges feladata a megfelelő csapatszellem kialakítása kell legyen.

Crerand: Ronaldo még két-három szezont is játszhat ManUtd.com
Crerand: Ronaldo még két-három szezont is játszhat

A Manchester United legendája, az 1968-as Európa-kupa győztes Paddy Crerand abban bízik, hogy Cristiano Ronaldo még két-három szezont is az Old Traffordon fog tölteni.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

2021/22: A minőségi döntő

A következő szezon edzői, és kereti kérdésekben is sok érdemi válasszal fog szolgálni. Ezt próbálom taglalni.

Az átigazolásokról, a szezonról, a csapatról...

Nagyjából 2 hónappal ezelőtt írtam egy blogot Kit,hova? címmel, azzal kapcsolatban, hogy hogyan kéne véleményem szerint a nyáron erősíteni. Ezt a blogot egyrészt erre reagálva írom, illetve kicsit a jövőképről is szeretném veletek megosztani gondolataimat, beleszámítva az idei szezont, a csapatot, illetve Ole helyzetét.

Hová tartunk? Ole, nem ezt beszéltük meg!

A kovetkező írás Solskjaer ígéreteit boncolgatja majd. Hogyan érzetem OGS kinevezése után magam és hogyan érzem magam most. Hogyan alakult át a szemléletem Solskjaer kinevezése óta?

Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel

"Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel" mondta Alan Hansen 1995-ben. A többi már történelem! Eltelt 25 év és megint van egy kölykökből álló csapatunk. A jövőnk? ÍGÉRETES!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!