Friss hírek

Ole: Hiányoztak a szurkolóink ManUtd.com
Ole: Hiányoztak a szurkolóink

Ole Gunnar Solskjaernak vegyes érzései voltak a Chelsea elleni, gól nélküli döntetlennel zárult találkozó után.

Játékosértékelés: Manchester United 0-0 Chelsea Játékosértékelés
Játékosértékelés: Manchester United 0-0 Chelsea

A Manchester United 0-0-s döntetlent játszott az Old Traffordon, ahol a Chelsea-t látták vendégül a Vörös Ördögök. Az alábbiakban a játékosok teljesítményének értékelését olvashatjátok...

Manchester United 0-0 Chelsea Meccsösszefoglaló
Manchester United 0-0 Chelsea

Nem bírt egymással a United és a Chelsea. Bár a Vörös Ördögöknek több lehetőségük volt, képtelenek voltak betalálni a londoniak hálójába. A Chelsea támadó triója egyetlen kaput eltaláló lövést bírt összehozni a remekül védekező hazaiak ellen.

Ole: Greenwoodnak távol kell maradnia a reflektorfénytől Sky Sports
Ole: Greenwoodnak távol kell maradnia a reflektorfénytől

Solskjaer ismét a fiatal tinédzser, Mason Greenwood védelmére kelt, akiről a sajtó nemrégiben lehozta, hogy a viselkedése nemrégiben aggodalmat keltett a klubnál.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Az átigazolásokról, a szezonról, a csapatról...

Nagyjából 2 hónappal ezelőtt írtam egy blogot Kit,hova? címmel, azzal kapcsolatban, hogy hogyan kéne véleményem szerint a nyáron erősíteni. Ezt a blogot egyrészt erre reagálva írom, illetve kicsit a jövőképről is szeretném veletek megosztani gondolataimat, beleszámítva az idei szezont, a csapatot, illetve Ole helyzetét.

Hová tartunk? Ole, nem ezt beszéltük meg!

A kovetkező írás Solskjaer ígéreteit boncolgatja majd. Hogyan érzetem OGS kinevezése után magam és hogyan érzem magam most. Hogyan alakult át a szemléletem Solskjaer kinevezése óta?

Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel

"Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel" mondta Alan Hansen 1995-ben. A többi már történelem! Eltelt 25 év és megint van egy kölykökből álló csapatunk. A jövőnk? ÍGÉRETES!

Kit, hova?

Valószínűtlennek tartom ugyan, hogy a vezetőség, vagy Ole elolvasná az írásom, sőt lehet nagy bajba sodornám szeretett csapatunkat, ha megfogadnák tanácsaimat, de kíváncsi vagyok, Ti hogyan gondolkoztok a jelenlegi átigazolási szezonról. Megpróbálom posztról-posztra lebontani gondolataimat, melyik helyeken szorul a csapat erősítésre, és melyik posztokon vagyunk meg.