Friss hírek

McTominay: Le kellett volna zárnunk a mérkőzést ManUtd.com
McTominay: Le kellett volna zárnunk a mérkőzést

Scott McTominay vegyes estét élt át szerdán, első Bajnokok Ligája-gólját szerezte, de a Manchester United kétgólos előnyt engedett ki a kezéből a Galatasaray ellen.

Bruno: Jobban kell irányítanunk a meccseket ManUtd.com
Bruno: Jobban kell irányítanunk a meccseket

Bruno Fernandes úgy véli, az irányítás bizonyos hiánya sokba került a Manchester Unitednek a Bajnokok Ligája idei csoportkörében.

Ten Hag reakciója a Galatasaray elleni döntetlenre ManUtd.com
Ten Hag reakciója a Galatasaray elleni döntetlenre

Erik ten Hag elégedett volt csapata teljesítményével, de bírálta a védelmi hibákat a Galatasaray elleni 3-3-as döntetlent követően.

Galatasaray 3-3 Manchester United Meccsösszefoglaló
Galatasaray 3-3 Manchester United

Kétszer is vezetett két góllal a United Törökországban, de csak egy pontot tudott elhozni.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Nottingham Forest – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.25.

Ma este 21:00-kor a Nottingham Forest és a Manchester United méri össze az erejét a City Ground Stadionban a Ligakupa elődöntőjében.

Arsenal – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.22.

A Manchester United vasárnap délután az Arsenal stadionjába utazik. A hazai csapatnál nincs hiány a motivációból, hiszen a vendégcsapat az egyetlen, amely képes volt győzelmet aratni felettük ebben az idényben. Azonban a vendégcsapatnak is jó oka van a küzdelemre, hiszen már nem sok választja el őket a második helytől.

Az elmúlt majd 10 év pazarlásának győztesei

Ten Hag nemrég elmondta, az elmúlt években átlagos játékosok érkeztek. Ha van egy dolog, amiben az összes MU drukker egyetért, akkor ez AZ a mondat tőle. Voltak játékosok, akik szimplán közepesek voltak, mások a drága vételárukat nem szolgálták meg, akadtak olyanok, akik nem illettek bele a csapatba, és ami hihetetlen: sok játékos nem is volt itt 3-4 szezont sem. Nézzük sorban kicsit, jöjjön egy „Best of”, sorrend nélkül persze (az árakat és a statokat a TM és a Wikipedia alapján írtam ide).

Erik, a WEEking?

A címből talán azt gondolhatja az olvasó, hogy Erik ten Hag eddigi munkájának elemzése, kritikája következik eme néhány bejegyzés során.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!