Friss hírek

Dalot javaslata az Év játékosa címre ManUtd.com
Dalot javaslata az Év játékosa címre

A Manchester United védője, Diogo Dalot úgy véli, hogy a 2021/22-es szezonban az év játékosa cím sorsa 3 játékos között fog eldőlni.

Martial visszatér Manchesterbe Egyéb hírek
Martial visszatér Manchesterbe

A Sevilla elnöke megerősítette, hogy nem fogják leigazolni Anthony Martialt, aki így visszatér a Manchester Unitedbe a kölcsönben töltött hónapok után.

Ten Hag első Unitedes interjúja 2. rész ManUtd.com
Ten Hag első Unitedes interjúja 2. rész

A hétfői nap Erik ten Hagról szólt a Manchester Unitednél, mivel a Vörös Ördögök új menedzsere sajtótájékoztatót tartott és megismerkedett a személyzettel is.

Ten Hag a futballal kel és fekszik ManUtd.com
Ten Hag a futballal kel és fekszik

A Manchester United újdonsült menedzsere, Erik ten Hag beismerte, a futball megszállotja, aki éjjel-nappal a játéknak él.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

2021/22: A minőségi döntő

A következő szezon edzői, és kereti kérdésekben is sok érdemi válasszal fog szolgálni. Ezt próbálom taglalni.

Az átigazolásokról, a szezonról, a csapatról...

Nagyjából 2 hónappal ezelőtt írtam egy blogot Kit,hova? címmel, azzal kapcsolatban, hogy hogyan kéne véleményem szerint a nyáron erősíteni. Ezt a blogot egyrészt erre reagálva írom, illetve kicsit a jövőképről is szeretném veletek megosztani gondolataimat, beleszámítva az idei szezont, a csapatot, illetve Ole helyzetét.

Hová tartunk? Ole, nem ezt beszéltük meg!

A kovetkező írás Solskjaer ígéreteit boncolgatja majd. Hogyan érzetem OGS kinevezése után magam és hogyan érzem magam most. Hogyan alakult át a szemléletem Solskjaer kinevezése óta?

Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel

"Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel" mondta Alan Hansen 1995-ben. A többi már történelem! Eltelt 25 év és megint van egy kölykökből álló csapatunk. A jövőnk? ÍGÉRETES!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!