Friss hírek

Ideiglenes segítség érkezhet a nyári átigazolások elősegítéséhez Egyéb hírek
Ideiglenes segítség érkezhet a nyári átigazolások elősegítéséhez

Az Everton védője, Michael Keane bátyja, Tom Keane egyeztetéseket folytat a Manchester Uniteddel arról, hogy meghatározott időre jogi tanácsokkal segítse a klubot a nyári átigazolási időszak transzfereiben való egyezkedések során.

Greenwood ügye folytatódik Egyéb hírek
Greenwood ügye folytatódik

Csütörtöki meghallgatását követően Mason Greenwood továbbra is óvadékban ellenében szabadlábon marad egy nő megerőszakolásával és bántalmazásával kapcsolatos vádak miatt.

A pletykák ellenére Ronaldo marad a Unitednél Sky Sports
A pletykák ellenére Ronaldo marad a Unitednél

Cristiano Ronaldo a nyár folyamán maradni fog a Manchester Unitednél, július elején pedig megkezdi az új szezonra való felkészülését, annak ellenére, hogy egyes hírek szerint a klub elhagyására készül.

Dalot: Várjuk a találkozást a szurkolóinkkal ManUtd.com
Dalot: Várjuk a találkozást a szurkolóinkkal

A Manchester United jobb szélső védője, Diogo Dalot örül annak, hogy a világ számos tájáról érkező szurkolók előtt játszhat majd a 2022-es felkészülési túrán.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

2021/22: A minőségi döntő

A következő szezon edzői, és kereti kérdésekben is sok érdemi válasszal fog szolgálni. Ezt próbálom taglalni.

Az átigazolásokról, a szezonról, a csapatról...

Nagyjából 2 hónappal ezelőtt írtam egy blogot Kit,hova? címmel, azzal kapcsolatban, hogy hogyan kéne véleményem szerint a nyáron erősíteni. Ezt a blogot egyrészt erre reagálva írom, illetve kicsit a jövőképről is szeretném veletek megosztani gondolataimat, beleszámítva az idei szezont, a csapatot, illetve Ole helyzetét.

Hová tartunk? Ole, nem ezt beszéltük meg!

A kovetkező írás Solskjaer ígéreteit boncolgatja majd. Hogyan érzetem OGS kinevezése után magam és hogyan érzem magam most. Hogyan alakult át a szemléletem Solskjaer kinevezése óta?

Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel

"Sosem fogsz semmit nyerni kölykökkel" mondta Alan Hansen 1995-ben. A többi már történelem! Eltelt 25 év és megint van egy kölykökből álló csapatunk. A jövőnk? ÍGÉRETES!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!