Friss hírek

Zirkzee: Ezért csatlakoztam a Unitedhez ManUtd.com
Zirkzee: Ezért csatlakoztam a Unitedhez

Joshua Zirkzee elárulta, hogy miért csatlakozott a Manchester Unitedhez.

Evans motivált a 2024/25-ös szezon előtt ManUtd.com
Evans motivált a 2024/25-ös szezon előtt

Jonny Evans élvezi, hogy szerepet játszhat abban, hogy gyermekkori klubja, a Manchester United még több sikert érjen el az idei szezonban, és elmondta, mi motiválja, hogy továbbra is a legmagasabb szinten versenyezzen.

Maguire egyre közelebb a visszatéréshez ManUtd.com
Maguire egyre közelebb a visszatéréshez

Harry Maguire egyre közelebb kerül a sérüléséből való visszatéréshez, miután felgyorsította rehabilitációs programját Carringtonban.

Ten Hag: Sanchoval vonalat húztunk és továbbléptünk Egyéb hírek
Ten Hag: Sanchoval vonalat húztunk és továbbléptünk

Erik ten Hag elmondása szerint "vonalat húztak" félreértéseik tekintetében Jadon Sanchoval, miután a Manchester United szélsője újra vissza tért a felnőtt csapat edzéseire.

Interjúk

Akadémia és tartalékok

Blog ajánló

Nottingham Forest – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.25.

Ma este 21:00-kor a Nottingham Forest és a Manchester United méri össze az erejét a City Ground Stadionban a Ligakupa elődöntőjében.

Arsenal – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.22.

A Manchester United vasárnap délután az Arsenal stadionjába utazik. A hazai csapatnál nincs hiány a motivációból, hiszen a vendégcsapat az egyetlen, amely képes volt győzelmet aratni felettük ebben az idényben. Azonban a vendégcsapatnak is jó oka van a küzdelemre, hiszen már nem sok választja el őket a második helytől.

Az elmúlt majd 10 év pazarlásának győztesei

Ten Hag nemrég elmondta, az elmúlt években átlagos játékosok érkeztek. Ha van egy dolog, amiben az összes MU drukker egyetért, akkor ez AZ a mondat tőle. Voltak játékosok, akik szimplán közepesek voltak, mások a drága vételárukat nem szolgálták meg, akadtak olyanok, akik nem illettek bele a csapatba, és ami hihetetlen: sok játékos nem is volt itt 3-4 szezont sem. Nézzük sorban kicsit, jöjjön egy „Best of”, sorrend nélkül persze (az árakat és a statokat a TM és a Wikipedia alapján írtam ide).

Erik, a WEEking?

A címből talán azt gondolhatja az olvasó, hogy Erik ten Hag eddigi munkájának elemzése, kritikája következik eme néhány bejegyzés során.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!