Ronaldo jövõje

2003-ban került a csapathoz és mindent, amit csak klubszinten lehetett megnyert, emellett minden fontosabb egyéni elismerést is bezsebelt. 2009-ben teljesült az álma és a UNITED-bõl távozván a Real Madrid játékosa lett, ahol eddig megnyerte a Spanyol kupát és a Spanyol bajnokságot is, csapatával pedig jelenleg is esélyes minden trófea megnyerésére, még sem boldog.  

Mi is lehet ennek az oka? A legutóbbi Real meccsen gólját nem ünnepelte, s ezt apja halálának évfordulójával magyarázta, ami persze érthetõ hogy nem volt boldog, de nem emlékszem hogy elõtte bármikor is csinált volna ilyet...Aztán lemondta a sajtótájékoztatót, sõt a válogatott mérkõzés elõttit is. Sokak szerint az a baja, hogy Kakát, aki nagyon jó barátja, semmibe veszi a Real és Mourinho más források arra hivatkoznak, hogy a Madrid és a Spanyol válogatott csk-jával Cassillas nem túl rózsás a viszonya. Hogy melyik igaz ebbõl, vagy hogy mi a valódi ok? Ki tudja...egy azonban biztos, Ronaldo nem túl boldog Madridban és ennek hangot is adott, ami elindított néhány pletykát, sõt...
Nézzük reálisan a dolgokat, ha valóban szóba kerülne a távozása, mely csapatok jöhetnének szóba, mint a portugál új klubja.
Nem sok csapat van aki megtudná fizetni, konkrétan talán 3.

1. PSG - hát talán nem az a legnagyobb álma, hogy a francia bajnokságban rúgja a bõrt, itt még egy igazi zsoldos sem lehet boldog, bár Ibra lehet tudna errõl mesélni...és amúgy is a csapat kijelentette, hogy nem kell nekik CR.

2. Chelsea - ezt tartom a legvalószínûtlenebb variációnak, nem tudnám elképzelni ott, és a hír hallattán néhány kék szurkoló nagyképûen ennyit fûzõtt a hírhez: "minek? hogy Hazard mögött padozzon?" Nos igen, biztosan csak a padon lenne helye, már csak ezért sem menne oda. ;)

3. Shitty - talán õk tudnák a "legkönnyebben" kicsengetni érte azt a 150 milliót - márha lehet hinni azonak a híreknek, amik az áráról szólnak - de itt Ronaldo maga nyilatkozta, hogy sosem lenne a city játékosa, már csak azért sem, mert tiszteli ennyire Fergusont, a másik pedig hogy talán észreveszi, hogy a UNITED szurkolók nagy része, még most is bálványozza és tiszteli õt.

De akkor hogyan tovább? és itt jön szóba szeretett csapatunk.

Nyilatkozta már többször is, hogy itt szeretné befejezni a pályafutását. SAF pedig a napokban hogy minden áron vissza szeretné szerezni egyszer, és hogy az az álma hogy CR egyszer újra UNITED játékos legyen. Na igen, tegyük fel hogy néhány év múlva Roni visszatér az Old Traffordra, de azt még mindig SAF irányítása alatt teszi majd?! Fergie lassan 71 lesz, Ronaldonak pedig még hátra van néhány év a szerzõdésébõl, szóval érdekes a dolog. Persze mint feljebb írtam, ha lehet hinni a híreknek a portugál eladó, na de szezonok alatt nem költ annyit a csapat, mint amennyiért õt (150M) "árulják". Így elég lehetetlennek tûnik, hogy sokak (egykori) kedvence CR7 mégegyszer SAF irányítása alatt játszon a UNITED-ben, úgy látszik ez tényleg már csak álom marad. 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!