A jövõ csapata

Ebben a BLOG bejegyzésben le szeretném írni,hogy ÉN milyen kezdõ 11et tudnék elképzelni a jövõ csapatáról! Nézzük tehát,hogy 4-5 év múlva milyen játékosokat tudnék elképzelni az Unitedben.

 David De Gea:
 
Ugyan valóban vannak hibái (mint minden játékosnak/kapusnak). Viszont nem kétség,hatalmas tehetség. 22 éves,rengeteg kapus örülne,ha ilyen reflexei lennének. Sajnos a legfõbb hibája,hogy VONALKAPUS (Anderssel ellentétben). Sajnos sok gólt a amiatt kaptunk,hogy rengeteget marad benn a vonalon,még olyan beadásoknál is,ami bõven az ötösön belülre érkezik. De rengetegszer mentette már meg a csapatot,ÉN személy szerint imádom a védési stílusát,és nagyon remélem,hogy az elkövetkezendõ években méltó utódja lesz VDS-nek!
 
 
Rafael Da Silva: VÉGRE! VÉGRE! Úgy néz ki,hogy kinõtte a sérüléseit és rendszeresen Õ van a jobb szélsõ védõ posztján. Védekezésben még fejlõdnie kell (mint minden Brazil hátvédnek leginkább),de abban is regeteget javult. A támadásokat rendre segíti,viszonylag jól. Mostanság gólokat is szerez. Remélhetõleg lassacskán a Brazil válogatott oszlopos tagja lesz.
 
 
 
Chris Smalling: Igazi Angol védõ,magas,erõs fizikumú. Mégha ez néha néha nem is látszik,mert sokszor lefejelik. Viszont hatalmas potenciál van benne. 23 éves. Amikor megkapta a lehetõséget (hol a jobb oldalon,hol középen) jól teljesített! A szélsõ védõ poszt nem igazán neki való,hisz nem annyira gyors,a beadásai sem jók annyira. KH-nak viszont remekül teljesít. Az Angol válogatottba is megkapja a maga meghívóját. Nagyon remélem,hogy hamarosan vissza fog térni sérülésébõl,nagy hasznára lehet a csapatnak! 
 
 
Phil Jones/Jonny Evans: Lehet,hogy sokan úgy gondoljátok,hogy Smalling és Evans között lesz nagy harc a belsõ posztért,de én máshogy gondolm. Evans egy tapasztaltabb védõ Jonesnál. Jelenleg Jonny jobb Jonesnál (Smallingnál is),de ÕK ketten (Jones-Evans) keményen meg fognak küzdeni a védõ posztért. Evans rengeteget fejlõdött. Igazi vezéregyéniség. Ráadásul saját nevelés. Jones pedig hatalmas ígéretként érkezett,és be is bizonyította,hogy LEGALÁBB 2 poszton remekül megállja a helyét. KH-nak lett véve,de eddig ott volt a leggyengébb. De mivel Ferguson belsõ védõként számol vele,így ott is kell majd fejlõdnie. Az Angol válogatottban Õ is bemutatkozhatott,19-20 évesen. Imádom a játékát,várom,hogy visszatérjen!
 
 
Büttner/Fabio: Büttner remekül kezdett a Wigan ellen,viszont azóta játszott 2-3 meccsen és nem tudta azt a formáját hozni,amit tudott a másikon. Támadásban jó,védekezésben úgy tûnik elég gyenge. Fabio pedig bizonyított már nagyobb meccsen is. Sõt,tud a másik oldalon játszani,sokak szerint Rafaelnél jobban. Fiatalabb Büttnernél,és sérülékenyebb is (SAJNOS). Megmondom Õszintén jobban szeretem Fabiot,de ezt nem én döntöm el,hogy ki lesz majd VALÓJÁBAN a jobb megoldás.
 
 
Antonio Valencia: Igazi vonalszélsõ. Amikor megvettük,nem nagyon ismertem. És amikor az elsõ meccseit játszotta,nem tetszett a stílusa. Viszont idõvel megértettem az Õ játékstílusát és megkdeveltem. Rengeteg gólpasszt ad a csapattársak imádnak vele játszani,a közönség is kedveli. Kulcsfontosságú a csapat számára.
 
 
Tom Cleverley: Saját Nevelés! Végig járta a ranglétrát,kivárta a sorát és lám,mára meghatározó játékosa lett a csapatnak. Imádom az Õ játékstílusát IS. Kicsi,rövidpasszos játékkal operál. Az Angol válogatott oszlopos tagja,ez nem kétség. Ilyen teljesítmények után nem hinném,hogy kivennék a nemzeti 11-bõl. Lesz olyan jó KP mint Scholes,csak más stílusban. Mi lett volna HA tavaly nem rúgják le a szezon elején....
 
 
Nick Powell: Nem rég jött egy nevenincs csapatból,hamar fel kellett vennie a tartalékok ritmusát. Elsõ felnõtt tétmeccsén lõtt egy hatalmas gólt. Fergie át akarja nevelni KK-s posztra,ami neki jól állna. Nagy tehetség ez látszik rajta,voltak szép mozzanatai. Nagyon fiatal még és rengeteget kell fejlõdnie!
 
 
Jesse Lingard: Õ is nagyon fiatal még és sokat kell fejlõdnie. Viszont már látszik rajta,hogy Intelligens szélsõ lesz,olyan CR féle. Szeret behúzodni középre és onnan támadásokat építeni. A Beadásai Tartaláék meccseken nagyon jók! 1 év kölcsön vagy 2 és jöhet a nagycsapat,addigra Young sem lesz már oly fiatal!
 
 
Danny Welbeck: A legnagyobb Angol tehetség,ez nem kétség! Már most milyen dolgokat tud a labdával,te jó ég. Akárkit meg tud etetni. Magas,erõs fizikumú. Nagy baj lenne,ha ÕT elhalasztaná a Klub. Viszont vannak hiányosságai is. 1 az 1-ben sok helyzetet lõ el és helyezkedésben is vannak hibái. De nem kétség,ha sok lehetõséget kap,akkor egy újabb Rooney-t láthatunk a pályán! 
 
 
Chicharito: A mi paradicsomunk! :) Sokat kritizáljuk a mezõnybeli munkája miatt. Olykor jogos is volt,mert sok olyan hibát vétett,ami idegesítõ volt! Viszont hál' istennek ebben is fejlõdött és mostanság öröm nézni a játékát. Berobbanásoknál a LEGJOBB. Imádja a klubot és a klub is imádja õt! 
 
Maradtak ki olyan nevek,mint pl. Rooney,Kagawa,Anderson,Michael Keane (a másik atomnagy tehetség). De én õ velük képzelem el a folytatást. Persze,az is lehet,hogy nagyon mellényúltam ezzel a BLOGGAL,hisz ki tudja,hogy addig kik lesznek még itt. Vagy milyen igazolások lesznek. Remélhetõleg a felsoroltak közül mindenki! A NORMÁLIS hozzászólásokat várom! 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!