Közös meccsnézések Pécsett

 Nos hát, vége lett a szezonnak. Ilyenkor szoktak a klubbal kapcsolatos összefoglalásokat, elemzéseket, véleményeket írni. Igaz ez nem lesz olyan kaliberû, mint nistelrooy jól megszerkesztett pénzügyi elemzései. :)

 Ez volt az elsõ teljes szezon, amelyen szerveztünk meccsnézéseket. Nem akarok nagyon elemzéseket írni, inkább képeket mutatok Nektek.
 
A célból létrehozott csoportunk egyre-egyre növekszik. A tavalyi szezon óta járó tagok barátságokat kötöttek egymásals, valamint az újonnan érkezõ emberekkel is. Ez is volt az egyik célunk, hogy a tagok barátságokat kössenek egymással. Aki a Unitednek szurkol, rossz ember nem nagyon lehet. :)
Én örülök mindenkinek, akit megismerhettem, mert az elsõ közös dolog, amit tudtam, miután köszöntünk, az az, hogy szeretjük a Unitedet!
 
A képek minõsége nem mindenhol tökéletes, ezért elõre is elnézéseteket kérem. Nem nagyon vannak sorba rendezve, viszont a Real elleni találkozókra rá lehet jönni, valamint a bajnokit érõ gyõzelmünkre is. 
 
A Real elleni meccsnézést a Peña Madridista Vikingos Blancos csoporttal rendeztük, néztük. Sportszerûen viselkedtek az eredménytõl függetlenül is. Kommenteket nem kérek a törökrõl, sok bejegyzés, cikk, stb. volt már miatta. Nem errõl szól ez a bejegyzés.


 
 Akkor jöjjenek a képek (amihez tudok valamit kommentálni, meg fogom tenni):
 



 
 A következõ képek a Real Madrid elleni oda-visszavágóról:
 





 




 
 Lehet látni, hogy aki eljött, az nem bánta meg - eredményt nem számítjuk. Nagyon jó volt a hangulat.
 

 
 
Robin v. Persie mesterhármasával felteszi a 20-ra a pontot:


 
 A lenti képhez kommentben lehet írni címet :)

 
 

 
 SAF utolsó hazai meccsén:

 
Remélem nem bánták meg azok, akik kijöttek 1-1 meccsnézésre. Bízom benne, hogy jövõre még többen leszünk, még több barátság alakul ki. Még sok-sok kupát, gyõzelmet izgulunk együtt ki!
 
 
A csapat változásokon megy keresztül, még itt van az átigazolási szezon. Szerintem nem vagyok egyedül ha azt mondom, hogy "Kezdõdjön már el!".
 
Remélem kedvet kaptatok Ti is a közös meccsnézésekre.
 
A pécsi csoporthoz itt vank link:
https://www.facebook.com/groups/303956622993061/
 
 
Sajnos idény végén az esõs idõszak elmosta a grillezést, erre sort fogunk keríteni az idény elején még. Tervünk a következõ idényre maradt a közös meccsnézés, egy pécsi Unitedet szeretõ társasáság alakítása tovább. 
 
Ha annyira nem lett összeszedett a cikk, elõre is elnézéseteket kérem. Elemezni, következtetéseket leszûrni nem volt idõm, meg inkább csak a képeket töltöttem fel, amiket egész évben készítettem. Persze vannak olyan képek is, amelyeket eleve nem tettem fel és nem is fogok, ott kell lenni ilyenkor :)
 
Kommentekre válaszolok, viszont lépek, mert nem mindennap ünnepli az ember a 25ik születésnapját! :)
 
shogi voltam
 
Pécs, 2013.06.08.
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!