Átigazolási piac - Avagy a jövõ évi kezdõ 11

Még hivatalosan el sem kezdõdött az átigazolási idõszak, de már rengeteg pletyka merült fel csapatunk háza táján. Vajon erõsít David Moyes, vagy jól látja úgy ahogy van a keretet? Akar-e nagy nevet venni?

Kapus poszton azt hiszem, minden a legnagyobb rendben. A világ egyik, ha nem a legjobb kapusa, David de Gea õrzi a kapunkat jövõre is.
 
A védelemmel is nagyjából minden oké, bár Vidic, Ferdinand, Evra trió kezd kiöregedni. A védelem közepére szerintem fölösleges lenne vásárolni játékost, hiszen Jones, Smalling és Evans mind fiatalok és kezdenek beérni. Evans tavaly óta biztos pont nálam, hihetetlenül jól játszotta be magát. A védelem jobb oldalán ott van Rafael, aki ebben az évben - úgy érzem - kulcsemberré vált a csapatban. Ráadásul megvettük mellé az uruguay-i Varelát is. Ha valahová talán kéne igazolni, az a védelem baloldala, ugyanis mint már említettem, Evra kiöregedõben van. Büttner játéka nekem nem igazán tetszik, tétmeccseken rajta elmehet a meccs. Fabio ugyan most tér vissza, de van is arról pletyka, hogy esetleg Evra visszamenne a Monaco-ba. Ezért, ha ez megtörténne, le kéne igazolni Leighton Bainest. Moyes dolgozott is már vele, 27 éves talán a legjobb korban van és ez a 2-3 év elég lenne arra, hogy a Büttner - Fabio duó teljesen beérjen, addig pedig Baines a csapat kulcsembere lenne. Pontrúgásai életveszélyesek.
 
A középpálya: na talán itt vagyunk a leginkább lemaradva. Egyetlen stabil pontunk Michael Carrick. Szóba hozták már velünk Strootmant, Wanyamát, Fabregast, Thiagot, Fellainit és most éppen Cabaye-t. Õszintén szólva Fabregasnak örülnék, de nem hiszem, hogy rá volna szükségünk. Fellaini számomra nagyon nem szimpatikus és nem is tudnám itt elképzelni. Legjobban Strootmannak vagy Cabaye-nak örülnék. Strootman mellett az szól, hogy fiatalabb, Cabaye mellett meg a PL-rutin. Hasonló stílusú játékosok, de szerintem nekünk Strootman kéne inkább, mert a hollandok általában nálunk beválnak. Mindenképpen igazolni kéne egy szélsõt is, mert elég gyenge volt a széljátékunk ebben a szezonban. Bale-nek örülnék, de állítólag 90 millióért már aláírt a Realhoz. A másik ember természetesen CR lett volna, de az Oroszország elleni meccs utáni nyilatkozata arra utal, hogy napokon belül meghosszabbítja szerzõdését. Jelen pillanatban halvány lila fogalmam sincs, kit kéne szélre nézni.
 
Csatársor: Tökéletes
 
Összességében ennek a kezdõ 11-nek örülnék a legjobban : De Gea - Rafael, Evans, Vidic, Baines - Carrick, Strootman - Zaha, Kagawa/ Rooney (ha marad), Bale/CR - RvP
 
Aztán persze majd meglátjuk, hogy a mester mit szeretne. Glory Glory Man Utd!!
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!