Közvélemény kutatás

Egy rövid kis írás, amire szeretném, hogy jönnének szép számmal a válaszok.

Az imént olvastam egy fórumtársunktól egy hozzászólást, amin elgondolkodtam. Mostanság, de akár kiterjeszthetem ezt az egész szezonra nem játszunk jól, legalábbis kevés meccsen folyt a labda, úgy ahogy pl tavaly. Nyílván vannak olyan emberek, akiknél a szép játék a fontos, valakiknél az eredményesség. Természetesen a 2 együtt a legjobb. Ide kapcsolódik az elsõ kérdésem. Kinek mi a fontosabb? Tudom gagyi kérdés, nálam és sokaknál egyértelmû, de higgyétek el vannak olyan nem megbántva õket, akik inkább szép focit akarnak döntetlennel, mint egy koszos, irgalmatlan rossz meccsen való 1-0ás gyõzelmek sorát.
Egy példát fûznék ehhez: Mint az avataromból is látszik NFLben Chicago drukker vagyok. A Bears 11-5el megnyerte a csoportját és ottvan a playoffban. Az amerikai cikkekbõl kitûnik, hogy a nagy okos firkások, viszont maradjunk annyiban ezt nem tudják lenyelni. Szinte mindenhol mást nem lehet olvasni, minthogy egy ilyen SZAR csapat, mint a Chicago. Rosszak, csak szerencséjük volt és ha a Packersben nem lett volna a sok sérült, meg Favre jó lett volna, meg az elsõ héten az a meg nem adott TD, meg ha gömbölyû lenne a labda, meg ha Alekosz meghegesztette volna Ginát, meg ha... Áh. Na elkalandoztam. A lényeg egy dolog. Tessék rátekinteni a csoport állására. Azt csönd. Nálam itt ugyan ez a helyzet. Legyünk úgy bajnokok, ha visszaemlékszel a szezonra jusson eszedbe, hogy de rosszak voltunk és utána jusson eszedbe, hogy bajnokcsapat.
Itt már áttértem a közvélemény kutatásom igazi kérdésére:
Szeretném, ha minél többen a kommetekben felállítanátok egy rangsort. Nevezetesen kinek mi a legfontosabb? Bajnokság, Fa Cup, BL vagy Carling Cup.
 
 
Nálam: 1. Premier League
           2. FA Cup (régi módi vagyok nálam még mindig fontosabb, mint a BL)
           3. Bajnokok Ligája
           4. Carling Cup
 
Válaszokat elõre is köszi. Minden észrevétel jöhet melléje.
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!