Közvélemény kutatás eredménye

Pár hete egy blogbejegyzésemben feltettem egy kérdést, miszerint az alábbi 4 versengés közül: Premier League, FA Cup, Bajnokok Ligája, Carling Cup, kinek mi a legfontosabb. Nagyon jól esett, hogy nagyon szép számmal reagáltatok és írtátok le, hogy Ti milyen álláspontot képviseltek ezzel kapcsolatban. Ígéretemhez híven összegeztem a kapott válaszokat és némi csúszással ugyan, de be is számolok az eredményrõl.
 
A Premier League vitte a pálmát: 36 válaszból 32-en ezt tarjuk a legfontosabbnak. 4 fórumozó társunk, azonban "csak" a második helyre tette a pontvadászatot.
 
A futballvilág legnagyobb hagyományaival bíró nemzeti kupaküzdelmet, azaz az FA Cup-ot 14-en a képzeletbeli dobogó második, míg 21-en a harmadik fokára helyezték.
 
A 60-as években létrehívott Ligakupa, amely mostanság Carling Cup néven fut, mindannyiunknál a legkevésbé fontos küzdelem.
 
Európa legnívósabb hadszíntere a Bajnokok Ligája mutatja a legvegyesebb képet. Négy darab 1. helyezés mellett 17 db 2., és 14. db 3. helyet is begyüjtött.
 
(Kiki888 fórumozótársunk nem tudott állást foglalni, hogy a PL után az FA vagy a BL szerepel a 2. helyen az õ személyi listáján, így ezért míg a PL és a CC esetében 36 szavazat számolható össze, addig az FA-nél és a BL-nél 35)
 
Most pedig lássuk pontozás formájában az eredményt:
1. hely = 4 pont
2. hely = 3 pont
3. hely = 2 pont
4. hely = 1 pont
 
Tehát a sorrend:
1. Premier League 136,5 pont
2. Bajnokok Ligája      97,5 pont
3. FA Cup                  86,5 pont
4. Carling Cup              36 pont
 
(Kiki888 esetében az FA-t és a BL-t  2,5-2,5 pontra vettem)
 
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!