Balotelli fû allergiája és egyéb furcsa sérülések

Mint kiderült, a tegnapi Európa-liga meccsen a shitty "agyon iskolázott szerénységét" azért kellett lecserélni, mert feldagadt az amúgy sem kis arca, mivel bizonyos füvekre allergiás. 

Nem saját írás ez, a Daily Mailnek köszönhetõ, de gondoltam megosztom, mert érdekes és olykor elég vicces sztorik is felbukannak.

David James: Az angol válogatott kapusa hátában egyszer akkor húzódott meg egy izom, mikor a televízió távirányítójáért nyúlt, egyszer pedig a válla csavarodott ki, mikor épp lelkes hotgászként egy nagy pontyot akart kihúzni a vízbõl.

Roy Carroll: A West Ham kapusaként egy edzésen éppen dobálta ki a kapuból a labdákat, miközben lába beleakadt a hálóba és megsérült a térde.

Richard Wright: Ki kellett hagynia az Everton FA kupa negyedik fordulós újrajátszását a Chelsea ellen, mivel a meccs elõtti bemelegítésen figyelmen kívül hagyott egy értesítést, hogy bizonyos területen ne gyakoroljon és abban a pillanatban el is esett, miközben kificamította bokáját. Egy másik történetben a válla sérült meg, amikor leesett a padlásról, miközben a bõröndjeit szerette volna átpakolni.

Rio Ferdinand: Még a Leedsnél játszott, mikor sikerült egy érdekes sérülést összeszednie. Televízió nézés közben a lábát feltette a dohányzó asztalra és órákon át ült így a tévé elõtt, minek következtében a térde mögött egy ín megsérült.

Sean Flynn: Az egykori Kidderminster csapatkapitány eltörte az orrát, feldagadt a szája és megsérült néhány lábujja, miután megbotlott a fia játékautójában.

Dave Beasant: A veterán kapusnak sikerült nyolc hétre harcképtelenné tennie magát 1993-ban, miután egy saláta öntetes üveget sikerült elejtenie, ami elvágott egy ínt a nagy lábujjában.

Alex Stepney: 1975-ben a Manchester United kapusa annyira mutogatott a védõknek a Birmingham elleni meccsen miközben kiabált, hogy kificamította a vállát.

Chic Brodie: A Brentford kapusának hirtelen véget ért pályafutása 1970-ben, amikor összeütközött egy, a pályán szaladgáló kutyával. A baleset következtében a kapus kérdkalácsa teljesen összetört. "Lehet kicsi volt a kutya, de történetesen nagyon kemény" - mondta a kapus késõbb.

Santiago Canizares: A spanyol kapus kénytelen volt kihagyni a 2002-es világbajnokságot, mert a szállodai szobájának fürdõjében borotválkozás után elejtette az arcszeszes üveget, ami összetört, egy üveg darab pedig a nagy lábujját csúnyán megsebesítette.

Kasey Keller: Az amerikai válogatott kapus kiverte elsõ fogait, miközben az autójából próbálta kihúzni golfütõit.

Alan Wright: Az Aston Villa egykori apró védõje új Ferrarijában annyira ppróbált nyújtózkodni, hogy elérje a gázpedált, hogy megsérült a térde. Az esetet követõen a sportkocsit lecserélte egy Rover 416-osra.

Steve Morrow: A korábbi észak-ír válogatott épp csapata ligakupa gyõzelmét ünnepelte 1993-ban Tony Adams nyakában, ám leesett és eltörte kulcscsontját az esés során.

Svein Grondalen: A norvég védõ a hetvenes években kényszerült befejezni pályafutását, miután kocogás közben összeütközött egy jávorszarvassal.

Alan Mullery: Az angol csillag azért hiányzott csapata dél-amerikai túrájáról, mert fogmosás közben meghúzódott a háta.

David Batty: A korábbi Leeds és Blackburn középpályás épp hogy felépült Achilles-ín sérülésébõl, amikor újra megsérült az Achillese, miután elütötte õt a kislánya a három kerekû kis triciklijével.

Darren Barnard: A korábbi Barnsley középpályás öt hónapos kényszerpihenõ várt rá, mert elszakadt a térdszalagja, mikor a konyhájában elcsúszott a kiskutyája vizeletében.

Lee Hodges: Az egykori Barnet játékos megcsúszott egy szappanon a zuhanyzóban, minek következtében ágyék sérülést szenvedett.

Charlie George: Az Arsenal 1971-es FA kupa hõsének sikerült levágnia egy lábujját fûnyírás közben.

Kieron Dyer: A Newcastle középpályása megsérült bal szemére, mikor ütközött egy edzésen egy rúddal. Két hetet kellett kihagynia.

Leroy Lita: Az angol U21-es válogatott játékosnak meghúzódott egy izma, amikor ébredés után nyújtózkodott.

Michael Stensgaard: A dán kapus kénytelen volt visszavonulni, miután megsérült a válla, mert megpróbált lehajtani egy vasalódeszkát.

Derek Lyle: A Dundee catára otthonában esett át egy üveg asztalon, mely következtében 16 öltéssel kellett összevarrni a sérülését és kénytelen volt kihagyni a skót kupa negyeddöntõjét a Queen os the South ellen.

Darius Vassell: Az egykosi Aston Villa támadó saját ottohonában egy fúróval próbált enyhíteni a nyomáson, melyet a megdagadt lábujjában érzett. A hazai beavatkozás eredménye, a seb elfertõzõdött és muszáj volt orvosi ellátásban részesülnie.

Kevin Kyle: A Kilmarnock csatára egyéjszakát volt kénytelen kórházban tölteni, mert a nyolc hónapos kisfia egy forró vízzel teli edényt rúgott a játékos lábai közé.

Liam Lawrence: A Stoke középpályása megbotlott a kutyájában és leesett a lépcsõn, minek következtében megsérült a bokája.
 
 
Ha bárkinek van ezekhez hasonló története magyar játékosokról, szívesen venném, ha megosztaná!
 

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!