Bajnokok Ligája: A következõ szint

Pénteken délben kiderül, hogy a következõ körben kivel kell kiállnunk.Egy kis esélylatolgatás kizárólag szubjektív megítélés alapján.

Mindannyian tudjuk, hogy itt már nincs könnyû ellenfél és akár nüansznyi dolgok is dönthetnek a továbbjutásról.Nézzük kik lehetnek az ellenfeleink.
 
1: Schalke 04
 
A német csapat a Valencián át jutott be a legjobb 8 közé.A magam részérõl õket tartom a a kapható csapatok közül a legkönnyebb ellenfélnek.Elég kiegyensúlyozott csapatnak tûnik, a középpálya és a csatársor is határozott fellépésû de a védelmük a csatáraink számára nem feltörhetetlenek.Nehézségeik adódhatnak az edzõváltás miatt.
 
Esetleges eredmények ellenük:
idegenben: 1-2
odahaza: 3-0
 
Továbbjutási esélyeink: 90-10 % a javunkra
 
2: FK Sahtar Doneck
 
Az ukránok az AS Roma csapatát búcsúztatták az elõzõ körben méghozzá igen fölényes játékkal.Számomra õk ennek a sorozatnak a fekete lovai.Nem tudom õket hova tenni.A meglepetés erején kívül viszont más ütõkártyájuk nincs velünk szenben így úgy vélem a német csapat után õk lennének a legjobbak a számunkra.
 
Esetleges eredmények ellenük:
idegenben: 1-1
odahaza: 3-0
 
Továbbjutási esélyeink: 80-20 % a javunkra
 
3: Tottenham Hotspur FC
 
Az angolok sokkal jobbak voltak a Milannal így megérdemelten jutottak tovább.Igen komoly a játékosállományuk, csapatként is rengeteget fejlõdtek.Mindezek ellenére mi jól ismerjük õket és ugyan a kupa teljesen más mint a  bajnokság, mégis úgy gondolom, hogy ha hozzuk magunkat, akkor nem lehet probléma.
 
Esetleges eredmények ellenük
idegenben: 2-2
odahaza: 2-1
 
Továbbjutási esélyeink: 65-35 % a javunkra
 
4: FC Internazionale
 
Az olaszok megismételt döntõn, hatalmas akarattal jutottak tovább a bajorokon. A taktikázás tõlük nem áll távol, de nekünk teljesen megfelel, ha beállnak védekezni, hiszen rengeteg jó lövõnk van a csapatban. Nem egy gyors csapat, így õk szintén verhetõek ha hozzuk önmagunkat és normális taktikával állunk ki. Igen erõsek de mégsem az egy évvel ezelõtti Inter.
 
Esetleges eredmények ellenünk
idegenben: 1-1
odahaza: 2-1
 
Továbbjutási esélyeink: 60-40 % a javunkra
 
5: Chelsea
 
A nagy hazai rivális a dán csapattal rendkívül jól járt és könnyedén jutottak tovább. Amennyiben normális bírót kapunk, akkor megverjük õket. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy minden poszton jobbak vagyunk náluk és ha összeszedjük magunkat, akkor csúnya verést mérhetünk rájuk. Természetesen nem szabad õket lebecsülni, mert ott sem kiscserkészek játszanak, de esélyesei vagyunk az esetleges összecsapásnak.
 
Esetleges eredmények ellenük
idegenben: 2-2
odahaza: 3-1
 
Továbbjutási esélyeink: 60-40 % a javunkra
 
6: Real Madrid
 
A spanyol csapat a Lyont jutatta vakvágányra és 7 év után bejutott a legjobb 8 közé. A Special One ismét megmutatta a képességeit és vele a Madrid az idei idényben igen ütõs. Itt ismét csak azt tudom kiemelni, hogy ha hozzuk magunkat továbbjutunk. Onnatól kezdve, hogy beszarian állunk ki elvesztünk. Jelen állás szerint pár helyen egyénileg jobbak, de csapatként talán mi vagyunk az erõsebbek. Abszolút lutri a meccs de tovább tudunk jutni.
 
Esetleges eredmények ellenük
idegenben: 2-1
odahaza: 3-1
 
Továbbjutási esélyeink: 50-50 %
 
7: Barcelona
 
Az Arsenal ellen szerencsésen jutottak tovább de el kell ismerni, hogy jobbak voltak náluk.Az a helyzet, hogy a jelenlegi szezont nézve azt kell mondjam, hogy esélyesebbek nálunk.A katalánok az egyetlen csapat akiknél úgy érzem, hogy mindenben jobbak mint mi.Egyetlen esélyünk lehet, hogy ha meglepetést okozunk. A védelmünk legnehezebb feladata lenne az idén de hõsies helytállással és a szezon legjobb helyzetkihasználásával nyerhetünk.Ha úgy játszunk ahogy az elmúlt néhány meccsen akkor okozhatunk meglepetést.
 
Esetleges eredmények ellenük
idegenben: 1-1/0-0
odahaza: 0-0/2-1
 
Továbbjutási esélyeink: 45-55 % a javukra
 
Az egész esélylatolgatás azt feltételezi, hogy normális taktikával állunk ki és nem beszarian megyünk az ellenfelek ellen.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!