A United kész hatalmas összegeket kiadni

Ed Woodward, a Manchester United ügyvezetõ alelnöke várja már az amerikai túrát és úgy véli, klubja továbbra is a legnagyobb a világon.


Míg Woodward nem zárja ki, hogy a legnagyobb költekezõkkel versenyezzen az angol rekordbajnok, kifejtette, semmilyen célt nem állítottak az új menedzser, Louis van Gaal elé.

 

"Nem volt semmilyen célunk ebben az évben" - mondta az ügyvezetõ. "Legyünk tisztában a dolgokkal! Nincs semmilyen kitûzött célunk."

 

"Nem ülök le, hogy célokat tûzzek ki bárki elé. Gyõzelemre törekszünk, ezt akarjuk elérni. Ez az elvárás a klub történelmébõl adódik. El kell fogadnod! Nekem is el kell fogadnom. Mindenkinek el kell fogadnia. Minden szurkoló ezt akarja. Ezt követeli meg a történelmünk. Gyõzni akarunk."

 

 

"Nincs költségvetés, pénz van. Nagyon erõs pénzügyi helyzetben vagyunk. Nagy igazolásokra vagyunk képesek, de ez nem jelenti azt, hogy szórni fogjuk a pénzt feleslegesen. Louis a menedzser. Az utóbbi 12 hónap során rengeteg megfigyelõnket kiküldtük, hogy térképezzenek fel számunkra különbözõ dolgokat."

 

"Louis az, aki meghozza a végsõ döntést, kit akar a csapatba igazolni. Nem fogok olyan játékost ráerõltetni, akit õ nem választott ki. Az igazság az, nem félünk rengeteg pénzt elkölteni az átigazolási idõszak során, legyen szó akár rekordigazolásról. Olyan elit játékos jöhet szóba, akibõl sztár lehet a Manchester Unitednél."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!