Átigazolási Center - július 28-augusztus 3.

Vidal és Hummels is hamarosan United-játékos lehet.


Augusztus 1.


Arturo Vidal: miután a héten már arról írtak a lapok, hogy a játékos és a United szóban már megállapodtak az átigazolásról, információk szerint Vidal ügynöke tegnap este Manchesterbe repült, hogy mindent elrendezzen és a chilei középpályás minél elõbb az Old Traffordra költözhessen. A hírek szerint a manchesteri klub megduplázza Vidal jelenlegi bérét, így heti 120 ezer fontot kap majd, és négyéves szerzõdést írnak alá. (Express)

 

Mats Hummels: egy kis liverpooli segítséggel a német válogatott és a Dortmund kiváló védõje hamarosan a Unitedhez igazolhat. Ugyanis a Borussia vezetõi a Liverpoollal abban tárgyalnak, hogy kölcsönvegyék Thiago Ilorit a Mersey-partiaktól. Ha ez sikerül, úgy a Dortmund elengedné Hummelst. Az ár 30 millió euró környékén lehet. (Mirror)

 

Shinji Kagawa: a japán játékos legújabb kérõje a spanyol Atletico Madrid. A La Liga bajnoka 14 millió fontot sem sajnálna megadni a Unitednek Kagawáért, akit nagyon szeretne Diego Simeone. (Express)

 

 

Javier Hernandez: hatalmas a harc a mexikói csatárért. A héten már megjelent, hogy az Atletico Madrid kiszemelte Chicharitót, ám a Tottenham és az Internazionale is szívesen látná soraiban, míg a legújabb kérõ az a Southampton, amely csapatot szinte kifosztották a Premier League topklubjai a nyáron. Ronald Koeman tegnap elszólta magát, miszerint 2-3 játékossal elõrehaladott tárgyalásokat folytatnak és a következõ héten véglegesíthetik is a szerzõdéseket. Hogy Hernandezre gondolt, azt nem tudni. (Daily Mail)

 

Stefan De Vrij: miután a Lazióhoz igazolt, a fiatal holland védõ elmondta, csak az olasz klub volt az, mely valós érdeklõdést mutatott iránta, a Manchester United pedig nem. (Express)

 

Thomas Vermaelen: az Arsenal szeretné leigazolni Arvelo Arbeloát a Real Madridtól, hogy megerõsítse védelmét. Mindez azt jelentheti, hogy Thomas Vermaelen hamarosan a Vörös Ördögökhöz kerülhet. (AS)

 

 

 

Július 31.

 

Marcos Rojo: miután a Southampton 11 millió fontos ajánlatát elutasította a Sporting, a Manchester United is beszállhat az argentin bekk megszerzéséért folyó harcba és 16 millió font körüli ajánlatot tehet a játékosért, írta az Express.

 

 

Marouane Fellaini: a Daily Star úgy tudja, a belga középpályás már mindenben megegyezett a Napoli együttesével, ám a United addig nem adja el õt, míg az olasz klub nem ad 18 millió fontot érte.

 

Oscar Borg: a 16 éves szélsõ elutasította a West Ham szerzõdését és már a manchesteriekkel edzett, ráadásul a Milk Cupon szereplõ utánpótlás csapatuknak is tagja, így a Vörös Ördögök hamarosan hosszú távra is magukhoz csábítják a sokak által óriási theetségnek tartott tinit, akinek játékát Gareth Bale-éhez hasonlítják. (Daily Mail)

 

Arturo Vidal: a történet egyelõre még folytatódik, de egyes hírek szerint hamarosan a végéhez érhet. Információk szerint a United a héten 48 millió fontos ajánlatot tett a chileiért, aki szeretne is az Old traffordra igazolni, errõl állítólag a játékos ügynöke is értesítette már a Juventus-t. (Givemesport)

 

 

 

Július 29.


Marouane Fellaini: a belga középpályást a Napoli szeretné megszerezni. A hírek szerint a játékos már hétfõn találkozott is Riccardo Bigonnal, az olasz klub technikai igazgatójával, ám ezt Fellaini ügynöke tagadta. A United pénzt szeretne látni a játékos eladásából, az olasz klub azonban egyelõre csak kölcsönvenné. Ebbe csak úgy menne bele a manchesteri klub, ha a nápolyiak fizetnék a játékos teljes bérét. (Daily Mail)


Angel Di Maria: a nyár egyik legnagyobb története kerekedik ki a Real Madrid szélsõje körül. Míg pár napja arról lehetett olvasni, hogy a United kerül egyre közelebb az argentin játékoshoz, most úgy tûnik, a PSG lesz a befutó, amely 63 millió fontot sem sajnálna megadni Di Mariáért. Ezzel viszont gondba kerülhetnek a párizsiak a pénzügyi fair play szabályai kapcsán, így minden bizonnyal néhány játékost értékesíteniük is kellene. A játékosok eladására utalt néhány lap akkor is, amikor a PSG bemutatta legújabb mezét úgy, hogy a képen nem volt sem Ezequiel Lavezzi - akit a Liverpool akar, sem pedig Edinson Cavani, aki iránt a United érdeklõdik. (Express)

 

Shinji Kagawa: Louis van Gaal elengedné a japán játékost, aki akár visszatérhet korábbi csapatához, a Borussia Dortmundhoz. (Goal.com)

 

 

Nigel De Jong: a fogadóirodáknál jelenleg immár egyértelmûen a Manchester United a legnagyobb esélyes arra, hogy leigazolja a Man City egykori játékosát. A hollandot jól ismeri van Gaal, hiszen a világbajnokságra is elvitte a 76-szoros válogatott középpályást. Bár a Vörös Ördögöknél Arturo Vidal jelenti az A-tervet, ám ha nem sikerülne leigazolni a chileit, úgy a B-tervként De Jong érkezhet. (SkyBet)

 

Juan Cuadrado: a spanyol Mundo Deportivo szerint a Manchester United 38 millió eurót adna a Fiorentina játékosáért, akit a Barcelona is leigazolna. 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!