Átigazolási Center - Augusztus 11-17.

Benatia lehet a harmadik nyári szerzemény?


Augusztus 17.


Mehdi Benatia: a Vörös Ördögök 24 millió fontos ajánlatott tettek az AS Roma 27 éves védõjéért, írta a Daily Mail. Közben olasz lapértesülések szerint - amelyekrõl többek között a Sky Sports is beszámolt - Benatia ügyében már az egyezség is megköttetett. Hogy ebbõl mi igaz, nem tudni, hiszen néhány napja olyat is lehetett olvasni, hogy Benatia igen közel került a Man City-hez.

 

Marcos Rojo: hírek szerint Louis van Gaal felhívta a fiatal játékost és õ maga próbált hatni a védõre, hogy igazoljon Manchesterbe. A United 16 millió fontos ajánlatot tett már a Sportingnak, amely azonban többet szeretne kisajtolni a vevõbõl, hiszen Rojo játékjogának csupán 25%-át birtokolják a portugálok. (O Jogo)

 

Arturo Vidal: bekeményít a United. A Gazzetta dello Sport szerint a Vörös Ördögök az elkövetkezendõ napok során 48 millió fontos ajánlatot tesznek a chilei középpályásért. Ráadásul néhány lap szerint az olasz klub szeretné megszerezni Nanit és Chicharitót is, így akár még játékost is adhat a manchesteri klub Torinóba.

 

 

Nani: a Sporting szeretné kölcsönvenni a szezonra a portugál szélsõt. Nani korábban épp a lisszaboni klubtól igazolt az Old Traffordra, ahol azonban egyre inkább kifelé áll szekere rúdja, ráadásul a legfrissebb pletykák szerint õ, Anderson és Wilf Zaha már más idõpontban edzenek, mint az elsõ csapat többi tagja és étkezni sem a többiekkel járnak együtt. A Sporting érdeklõdése még akár jól is jöhet a United számára a Rojo-üzletben.

 

Tom Cleverley: annak ellenére, hogy az Everton 10 millió fontot is megadna az angol középpályásért, úgy tûnik, jövõ héten a manchesteri klub szerzõdést hosszabbít Tommal. (Daily Mail)

 

Nick Powell: a SportsMOLE arról számolt be, hogy a Championshipben szereplõ Nottingham Forest kölcsönvenné a United támadóját. Powell tavaly is az angol második vonalban szerepelt, akkor a Wigannél töltött kölcsönidõszakot és 32 mérkõzés alatt hétszer is eredményes volt.

 

 

 

Augusztus 15.

 

Arturo Vidal: lezárul a Vidal saga, Massimo Allegri kijelentette, hogy Vidal ezen a nyáron nem megy sehova. A Juventus egyes források szerint Hernandez és Nani játékjoga mellett 40 millió fontot is kapott volna a játékosért, de így sem fogadták el az ajánlatot. (Express)

 

Rojo: a Doyens Sports nyomása ellenére is kitart a Sporting amellett, hogy 24 millió font alatt nem eladó a középhátvéd.

 

 

Angel Di Maria: ismét szárnyra kaptak pletykák, miszerint a játékos a PSG érdeklõdése ellenére is a United csapatát választaná, vételára 50 millió font körül mozog.

 

Wilfried Zaha: a Crystal Palace háza táján belsõ feszültség alakult ki Zaha ügyében, ügyanis Tony Pulis manager nem szeretné visszaigazolni a szélsõt, a klub elnöke, Steve Parish viszont minden követ megmozgat.

 

 

Augusztus 14.

 

Daley Blind: a holland játékos állítólag már házat keres Manchester közelében, és hamarosan 20 millió font ellenében az Old Traffordra igazol. (London Evening Standard)

 

Arturo Vidal: a TalkSPORT szerint a United 40 millió fontot és Javier Hernandez játékojogát ajánlotta a Juventusnak a középpályásért cserébe. A Daily Star már azt is tudni véli, hogy a torinói klub elfogadta ezt az ajánlatot, és Vidal hamarosan átesik az orvosi vizsgálaton.

 

Cuadrado: a Daily Express forrásai szerint a Barcelona hivatalosan is visszavonta a játékosért tett ajánlatát, így már csak a Vörös Ördögök vannak versenyben a játékosért.

 

Marco Reus: a Bayern a Barcelonához hasonlóan kiszállt a játékosért folytatott harcból, így a Manchester United elõtt óriási lehetõség adódott, hogy egy komoly ajánlattal elhozza Dortmundból a 25 éves csillagot. Reus ismét visszautasította jelenlegi klubja újabb szerzõdéshosszabbítási ajánlatát, így legkésõbb jövõ nyáron minden bizonnyal távozik a sárga-feketéktõl.

 

 

Augusztus 12.

12:16Wilfried Zaha: a fiatal szélsõ egyre közelebb ahhoz, hogy visszatérjen a Crystal Palace-hoz. Zahát a Newcastle, a QPR és a West Ham is szeretné, de a játékos korábbi klubjához szeretne visszatérni. Lousi van Gaal terveiben nem szerepel a szélsõ, így a klub kölcsönadhatja Zahát a Palace-nak a teljes szezonra 2 millió fontért cserébe, ráadásul a londoni klub a szezon végén meg is veheti õt, ha a Premier League-ben marad. A Palace már most szívesen leigazolná végleges szerzõdéssel a korábban 15 millióért klubot váltó játékost.


Mehdi Benatia: a Daily Star szerint a Chelsea a héten megszerzi a Róma 27 éves marokkói védõjét. Pletykák szerint a United is érdeklõdik Benatiáért, ám úgy tûnik, a londoniak állnak legközelebb a hátvéd leigazolásához, akiért 30 millió fontot adnak majd.

 

Juan Cuadrado: a katalán Sport arról számolt be, hogy a Manchester United 40 millió eurós ajánlatot tett a Fiorentinának Cuadradóért, az olaszok azonban még várnak a Barcelona ajánlatára is. Eközben a másik jelentõs barcelonai sportlap, az El Mundo Deportivo arról írt, hogy a Serie A-ban szereplõ klub kitart az 50 millió eurós eladási ár mellett.

 

 

Marcos Rojo: a Vörös Ördögök 20 millió eurós ajánlatot tettek az argentin bekkért. A Liverpoollal régóta szóba hozott játékos szerzõdésében 30 millió eurós kivásárlási ár van, de jelenleg 20 millió euróért leigazolható. A hírek szerint Rojo a minap több manchesteri játékost is el kezdett követni twitteren, ami csak még nagyobb tüzet generált a lapok hasábjain. Információk szerint a United 12 millió eurót azonnal kifizetne a Sportingnak, a további 8 millió eurót pedig teljesítmény utáni bónuszként kaphatna a portugál klub. A Sporting azonban ezt nem akarja elfogadni, az ok pedig egyszerû: a Southampton korábban már 17 millió eurós ajánlattal ért, amit elutasított a klub. A lisszaboni klub csupán Rojo játékjogának 25 százalékát birtokolja, nem véletlen tehát, hogy minél magasabb árat szeretne kiharcolni. (O Jogo)

 

Wayne Rooney: a Le Parisien újságírója, Laurent Perrin azt állítja, a PSG ismét megkörnyékezné a Unitedet az angol csatár leigazolása miatt. A párizsi klub drágának találta Angel Di Mariát, de helyette megszereznék a 28 éves támadót a Vörös Ördögöktõl. A nyáron már voltak olyan pletykák, hogy Rooney és Edinson Cavani klubot klubot cserélne és úgy tûnik, a PSG nem tett le Rooney megszerzésérõl. Perrin így nyilatkozott. "Mi [a PSG] beszéltünk Rooney megszerzésérõl. Az egyetlen gond az volt, hogy soha nem játszott jobb szélen, ahol Cavani bevethetõ volt. Így felállást kellene változtatni, de Laurent Blanc a jobb szélen inkább Lucas-t preferálja." Ha a francia bajnok meg szeretné szerezni Rooney-t, nehéz dolga lennei, hiszen a játékos februárban hosszabbította meg szerzõdését, ráadásul Louis van Gaal sem szívesen engedné el õt ezen a nyáron.

 

 

 

Augusztus 11.

 

Távozók: kezdjük a hét pletykáit azzal, kik mehetnek a Unitedtõl. A Daily Mail ugyanis úgy tudja, Louis van Gaal szombaton leült néhány játékossal és tárgyalt a jövõjükkel kapcsolatban. Ennek következtében a menedzser Marouane Fellaininek, Naninak, Wilfried Zahának, Rafaelnek, Javier Hernandeznek, Will Keane-nek és Andersonnak elmondta, mérlegelik majd az ajánlatokat, amiket értük tesznek a klubok, mivel a menedzser nem tervez ezekkel a játékosokkal. A hírben arról is lehetett olvasni, hogy Shinji Kagawát nem szeretné eladni a menedzser, de csak Juan Mata és Ander Herrera mögött szerepel a japán a ranglétrán.

 

Wilfried Zaha: három klub is szeretné leigazolni a fiatal szélsõt. A Crystal Palace és a Nottingham Forest is erõsen érdeklõdik Zaha iránt ám úgy tûnik, a Newcastle United lehet a befutó, amely 7 millió fontot kínálna Wilfért. A Metro híre szerint a manchesteriek ezt örömmel el is fogadnák, fõleg mivel a holland menedzser egyes hírek szerint nem számol vele a jövõben. 

 

 

Juan Cuadrado: Richard Askam, a BBC riportere úgy tudja, a játékos képviselõi Manchesterben tartózkodnak, hogy minden részletet megtárgyaljanak a szélsõ átigazolásával kapcsolatban, míg a katalán Sport szerint Cuadrado már mindenben meg is egyezett a Uniteddel. 

 

Michael Keane: a Wales Online beszámolója szerint a Cardiff City szeretné kölcsönvenni a teljes szezonra a fiatal védõt. Információk szerint Louis van Gaal számít Keane-re a jövõben, de úgy véli, újabb egy szezon kölcsönben nagyon sokat jelenthet a hátvédnek. Keane-t a Blackburn rovers is kölcsönvenné ismét, miután tavaly már szerepelt náluk és kiválóan teljesített ott.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!