Jones: A játékosoknak bizonyítaniuk kell

Phil Jones szerint a Manchester United játékosai tisztában vannak az idei szezon sikerességének fontosságával és azzal, hogy végleg maguk mögött tudják a tavalyi, csalódást keltõ évet.


A Vörös Ördögök egy pozitív meneteléssel kezdték az elõszezont új menedzserük irányítása alatt, hiszen az Egyesült Államokban öt mérkõzést játszottak és mindet megnyerték. Úgy tértek vissza Angliába, hogy a Bajnokok Kupája döntõjében 3-1-re legyõzték a Liverpoolt Miamiban.
 
A szezon a Swansea City ellen szombaton indul az Old Traffordon és az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban Jones azt nyilatkozta, hogy a játékosok tudják, itt az idõ, hogy bizonyítsanak.

"Ahogy azt mindenki tudja, az elõzõ szezon nagyon nehéz volt mindenkinek, akik érintettek a klubnál. A közelében sem voltunk annak, ahol lenni akartunk és amit el akartunk volna érni" - mondta. "Igen, voltak változások, jött egy új menedzser, de ez nem mentség - bármilyen dolog történjen, annak nem szabadna hatással lennie a pályán történtekre."

 


"A világbajnokság szintén csalódás volt néhányunknak. Azonban ez és az elõzõ szezon bukása csak még elszántabbá tett mindenkit, hogy ebben a szezonban bizonyítsunk. Mindannyian lelkesen vágunk neki és tudjuk, hogy ez a szezon fontos számunkra. Érkezett egy új edzõ és már nagyon várjuk, hogy kezdhessünk." 

Arra a kérdésre, hogy milyen ambíciókkal vágnak neki a szezonnak és harcba szállnak-e az elsõ helyért, a védõ kijelentette: " Természetesen mindenki meg akarja nyerni a címet. Ez az a hely [a tabella csúcsa], ahová tartozunk, mint klub, de nincs jogunk azt mondani, hogy minden évben a miénknek kellene, hogy legyen az elsõ hely, folyamatosan tennünk kell azért, hogy megnyerjük magunknak." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!