Jones már szombatra tekint

Miután a Valencia elleni sikerrel a Manchester United hat felkészülési meccsébõl hatot megnyert, Phil Jones máris a Swansea elleni, szombati összecsapásra figyel.


Marouane Fellaini 91. percben szerzett találatával a Vörös Ördögök 2-1-re legyõzték a spanyol csapatot. Mindez egy igen sikeres észak-amerikai túra után következett, amely során a Bajnokok Kupáját is elhódította a csapat.

 

Jones szorgalmasan tette a dolgát tegnap este, amiért a találkozó legjobbjának választották. A védõ örült a gyõzelemnek, de elmondta, a Unitednél mindenki már a szezonrajtra összpontosít.

 

A találkozót követõen Jones az MUTV-nek elmondta: "Ma este egy igen jó felkészülést zártunk le és immár nagyon várjuk a szezon kezdetét."

 

"Ez volt a menedzser elsõ mérkõzése és néhány fiatal játékosnak is, de úgy vélem, fantasztikusak voltak - ez csak a hasznunkra válhat."

 

"Megtanultuk ezt az új rendszert és élvezettel játszunk benne. Rengeteg videót megnéztünk az edzéseinkrõl és mérkõzéseinkrõl, egész idõ alatt javulunk."

 

 

Tavaly a szezonnyitón a United idegenben 4-1-re legyõzte a Swansea-t, amely azonban az FA-kupából késõbb épp az Old Traffordon ejtette ki a Vörös Ördögöket. A United ezt egy 2-0-s bajnoki sikerrel torolta meg az elõzõ szezon alatt.

 

"Ez egy nagy meccs, mindenki nagyon várja már - ezért dolgoztunk olyan keményen a felkészülés alatt. Ez egy újabb kemény összecsapás lesz a Swansea ellen, de kirobbanóan akarunk kezdeni és reméljük, sikerül bezsebelni a három pontot, úgyhogy kiértékeljük a mai találkozónkat és megfelelõen felkészülünk szombatra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!