Átigazolási Center - Augusztus 18-24.

Vajon az utolsó héten érkezik Vidal, Di Maria, Khedira, Blind, De Jong is?


Augusztus 24.


Danny Welbeck: a The Times szerint a United csatára szívesen igazolna a Tottenhamhez. A hírek szerint Louis van Gaal megválna a 23 éves támadótól, akiért 15 millió fontot kellene fizetnie a Spurs-nek. Figyelembe véve, hogy soldadóért 26-ot, Lameláért 30 milliót fizetett a londoni gárda, ez az üzlet igen kedvezõ is lehet. A Spurs a játékos kölcsönvételében is gondolkozik.

 

Nigel de Jong, Daley Blind: a Vörös Ördögök közel járnak ahhoz, hogy leigazolják a két hollandot. De Jongért 10 millió fontot adnának a Milan együttesének, míg Blind ára 15-20 millió font között lehet. (Metro)

 

Angel Di Maria: mint arról már beszámoltunk, a Real Madrid játékosa hamarosan az Old Traffordra költözhet. A hírek szerint a United 48 millió fontot fizet a szélsõért.

 

Douglas Costa: ha Di Maria szerzõdtetése valami okból meghiusulna, a Unitednek van terve arra is. Akkor a Shakhtar Donyeck 23 éves brazilját szereznék meg. (Telegraph)

 

 

Arturo Vidal: a manchesteriek nem tettek le a chilei középpályás megszerzésérõl és az Express szerint 32 millió fontot, valamint egy meg nem nevezett játékost ajánlottak a Juventus-nak. Hogy ki lehet a játékos, nem tudni, de minden bizonnyal vagy Hernandez, vagy Welbeck. 

 

Guillermo Varela: a Real Madrid kölcsönvenné erre a szezonra a United fiatal bekkjét. Varela 2 millió font körüli összegért igazolt tavaly a Unitedhez, a Real a következõ nyáron akár meg is venné, 4 millió fontot adna Vareláért. (talkSPORT)

 

Sami Khedira: a német középpályás szerzõdése a jövõ nyáron lejár a királyi gárdánál, a United pedig megadná érte a 12 millió fontot, amit a Real kér, sõt a játékosnak heti 200 ezer fontos bért is biztosítana. (London Evening Standard)

 

 

Augusztus 21.


Mehdi Benatia: a Gazzetta dello Sport szerint a Róma fõnöke, Walter Sabatini és a United menedzsere, Louis van Gaal az elkövetkezendõ órákban tárgyalni fog a védõ átigazolásáról. Benatia távozna az örök városból, mivel gondjai adódtak a bérével, az AS azonban 40 millió eurót szeretne érte kapni. A marokkói legszívesebben Münchenbe igazolna, ám a Bayern csak 30 millió eurót ajánlott érte, így a rómaiak most azon vannak, hogy felmelegítsék más csapatokkal történt korábbi tárgyalásaikat. Az Il Tempo kicsit más árakról tud, szerintük a Róma 35 millió eurót kér, de a Bayern csak 18-at ajánlott.

 

Angel Di Maria: a Real Madrid szélsõje Angliába repül, hogy véglegesítse átigazolását. Di Maria lehet a United újabb rekordigazolása, hiszen a Vörös Ördögök 56 millió fontot adnak a királyi gárdának az argentin szélsõért. (Mundo Deportivo) Közben a Sky Sports twitterén megjelent, Ancelotti megerõsítette, Di Maria kérte, hogy távozhasson Madridból.

 

Sead Kolasinac: a United több alkalommal is megfigyelõt küldött a Schalke felkészülési mérkõzéseire - így volt ez a Tottenham elleni találkozóval is - hogy a 21 éves védõt szemügyre vegyék. Kolasinac remek szezont futott tavaly a gelsenkircheniekkel és számos topcsapat érdeklõdését felkeltette. A 21 éves védõ egy bosnyák lapnak elmondta, a United több, mint két hónappal ezelõtt ajánlatot tett a Schalkénak és ez az üzlet még mindig nyitva áll. 

 

 

Lucas Silva: a United nagy csatában áll a Cruzeiro 21 éves középpályásáért, akit a Chelsea, a Tottenham, az Athletico Madrid, a Barcelona és az Inter is szeretne megszerezni. A Daily Star cikkében az áll, a játékosért 12 millió fontot kér jelenlegi klubja.

 

 

 

Augusztus 20.


Xabi Alonso: az olasz Corriere dello Sport szerint a United szeretné leigazolni a Real Madrid 32 éves középpályását, aki korábban az õsi rivális Liverpoolnál is szerepelt.

 

Arturo Vidal: Giuseppe Marotta, a Juventus elsõ embere a Sky Sport Italiának elmondta, a chilei középpályás nem távozik a Juventus-tól ezen a nyáron.

 

Nico Gaitan: az Express szerint az AS Monaco mellett a Manchester United is érdeklõdik a támadóért, akinek jelenlegi szerzõdésében 35,6 millió fontos kivásárlási záradék szerepel.

 

Radamel Falcao: egyre inkább úgy tûnik, hogy a csatár mindent megpróbál elkövetni annak érdekében, hogy távozhasson a nyáron az AS Monaco csapatától. Több klub is kapcsolatban áll vele, a United mellett a Man City, a Liverpool, a Real Madrid, az Inter és a Juventus is szeretné a kolumbiait.

 

 

Juan Cuadrado: a Unitednél abban bíznak, hogy a héten leigazolhatják a Fiorentina kolumbiai csillagát, akiért 32 millió fontot is megadnának. (Express)

 

Fellaini, Hernandez: a Tottenham 24 millió fontot adna a United két játékosáért. Maurico Pochettino szeretné megerõsíteni csapata támadóerejét, ezért szemelte ki a két manchesteri játékost. (Caughtoffside.com)

 

Danny Welbeck: a Sunderland szeretné leigazolni a tavaly kölcsönvett Fabio Borinit, ám egyelõre nem történt elõrelépés a Fekete Macskák és a Liverpool közötti tárgyalásokban, így a piros-fehérek a United 23 éves csatárát szemelték ki. Az angol csatár 4 szezonnal ezelõtt már megfordult a Stadium of Lightban, ahol kölcsönszerzõdéssel szerepelt és 26 meccsen 6 gólt szerzett.

 

Wilf Zaha: a frissen kinevezett Palace menedzser, Malky Mackay elsõként a United szélsõjét igazolná le. Zaha épp a Palace-tól érkezett az Old Traffordra. (Daily Star)

 

Angel Di Maria: a katalán Sport szerint a Di Maria zöld utat kapott a Realtól, hogy tárgyaljon a Uniteddel, miután az angolok 62 millió eurós ajánlatot tettek a királyi gárdának az argentin szélsõért. 

 

Fredy Guarin: Arturo Vidal helyett az Inter középpályását szemelte ki Louis van Gaal és úgy tûnik, már ajánlatot is tettek a Vörös Ördögök annak érdekében, hogy a 28 éves játékos az Old Traffordra költözzön. Guarint a Zenit, a Wolfsburg, a Hamburg és a Sevilla is vinné. (Daily Star)

 

 

 

Augusztus 18.


09:35 Frissítés: Marcos Rojo: A goal.com információja szerint a United és a Sporting megállapodott egymással. A Vörös Ördögök 16 millió font mellé még Nanit kölcsönadják a lisszaboniaknak a teljes szezonra.

 

Angel Di Maria: 100 millió fontos üzletet kötne a United. Ugyanis 50 millió fontot készül ajánlani a Real Madridnak a szélsõért, míg Di Mariának heti 200 ezer fontos bért adna. (Mail)

 

 

Juan Cuadrado: a katalán Sport szerint a pénzügyi fair play szabályai miatt a Barcelona már kiszállt a Fiorentina játékosáért folyó harcból, így a United elõtt minden kapu nyitva áll, hogy ha akarja, megszerezze a kolumbiait. 


Marcos Rojo: a védõ elnézést kért a szurkolóktól és kijelentette, hétfõn visszatér a Sporting edzéseihez. Mint arról tegnap írtunk, Rojo nem jelent meg a lisszaboniak edzésén és a szombati bajnokiján sem. A United folytatja a tárgyalásokat az argentin leigazolása ügyében, ám a Sporting továbbra is szeretne többet kapni érte, mivel csak a játékos játékjogának 25%-át birtokolja. (Sky Sports)

 

Philippe Mexes: a Corriere dello Sport szerint a United 4 millió fontot adna az AC Milan 32 éves középsõ védõjéért.


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!