Jones: Egy hét a Unitednél

Phil Jones megosztotta mindazt, ami az elmúlt hét napban történt vele, így megtudhatjuk, hogyan dolgozta fel a Swansea elleni vereséget és hogyan készültek a Sunderland elleni mérkõzésre:


 Ahogyan azt biztosan sejted, nagyon csalódott voltam az elsõ fordulóban nyújtott teljesítményünk miatt. Az igazat megvallva nem volt túl kalandos éjszakám. Csak feltettem a lábam, a mérkõzésen agyaltam és próbáltam elaludni, ami nem könnyû, fõleg akkor nem, ha kikapunk. Elég rossz vesztes vagyok. Nehezen szoktam viselni és nem hinném, hogy a barátnõm szívesen beszélgetne velem ilyenkor.

 
Még vasárnap is ezen zakatolt az agyam és arra gondoltam, hogy hogyan tudnánk javulni. Nem könnyû túllépni ezeken, de tanulni kell belõlük és el kell fogadni, hogy ez is az élet része. Hétfõn frissen azonnal elkezdtük a Sunderland elleni felkészülést. Mindannyian fusztráltak voltunk, de készen álltunk továbblépni. A lehetõ legjobban fel akartunk készülni a következõ meccsünkre és pontosan ezt tettük.
 
Hétközi mérkõzés híján egy egész hetünk volt arra, hogy vasárnapra koncentráljunk és ez kétség kívül segített nekünk. A menedzser továbbra is zseniális volt. Mindannyiunknak el kell indulni a megfelelõ irányba, fõleg mert egy új rendszert tanulunk most meg. Ez az amiben hiszünk és ezt kell megvalósítanunk. Rengeteget gyakoroltunk 11-11 ellen az edzéseken és ez nagyon hasznos volt. Megtanuljuk, hogy mikor hol kell lennünk a pályán, ami rendkívül fontos.
 
 
Sok meccset közvetített a TV a héten és mint a legtöbb foci-rajongó, én is megnéztem mindegyiket. Nem számít, hogy milyen szintû mérkõzés, nincs olyan, amit kihagynék. Szerintem a Chelsea nagyon jó volt a Burnley ellen és élveztem a madridi derbit is. Viszont amikor a Celtic - Maribor Bajnokok Ligája selejtezõt néztem, összeszorult a szívem, tudván, hogy idén nem lehetünk ott a Bajnokok Ligájában.
 
A hét legfontosabb eseménye Marcos Rojo érkezése volt, aki csütörtökön edzett velünk elõször. Reggel találkoztam vele és nagyon jó volt az edzésen. Mindannyian üdvözölni akartuk és tudtuk, hogy nem túl jól beszél még angolul, ami érthetõ. Remek, hogy vannak többen is, akik egy nyelvet beszélnek vele és segíthetnek neki beilleszkedni, hogy teljesen otthon érezhesse magát. Egy kemény srácnak tûnik, a labdával pedig rendkívül magabiztos.
 
Marcos érkezése adott nekünk egy kis lökést és eldöntöttük, hogy a Sunderland ellen vágunk vissza a múlt heti vereségért. A szezon most kezdõdik és a három pont létfontosságú nekünk. Biztosra kell mennünk és a lehetõ legjobb játékot kell nyújtanunk, amire csak képesek vagyunk. Egy dolog beszélni róla és más meg is tenni ezt, de most kizárólag a feladatra koncentrálunk.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!