Jones védõtársait dicséri

Miután Chris Smalling vasárnap feliratkozott a United hosszas sérült listájára, Phil Jones dicsérte a fiatal védõk, Michael Keane és Tyler Blackett teljesítményét.


A manchesteri születésû Blackett, ismét kezdõként lépett pályára a United idei második Premier League találkozóján, majd Smallig sérülését követõen, Keane is szerephez jutott.

 
Jones a védelem szíveként, dicsérni a fiatal duót a Fekete Macskák elleni mérkõzést követõen.
 
 
"Mindketten igazán jó munkát végeztek. Tyler nagyon nyugodtan és magabiztosan vette az akadályt, nem különben Michael. Mindketten hatékonyan segítették a védelem munkáját."
 
"Nem éppen a legjobb apropó folytán jutottak szerephez, de sajnos a sérülések elkerülhetetlenek a futballban, viszont minkét fiatal bebizonyította, hogy lehet velük számolni."
 
Bár Jones dicsérte a United védelmét, de egyetért azzal, hogy javítaniuk kell teljesítményükön.
 
"Mi irányítottunk, többet volt nálunk a labda, de nem igazán tudtunk veszélyesek lenni az ellenfél kapuja elõtt. Minden helyzetre fel kell készülnünk, most is mint minden mérkõzés után értékelni fogjuk a találkozót, és keményen dolgozunk továbbra is azon, hogy kijavítsuk a hibákat és folyamatosan javuló teljesítményt hozzunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!