Átigazolási Center - augusztus 25-31.

Komoly mozgás várható még az utolsó két napban. Több távozó is lehet.


Augusztus 31.

 

Arturo Vidal: a United még nem tett le arról, hogy leigazolja a Juventus chilei középpályását. A manchesteriek a korábbi, 30 millió fontos ajánlatukat megnövelték 35 millióra és mivel az olaszok szeretnék Javier Hernandezt, akár a csatárt is bevonhatják az üzletbe. A játékos ügynöke továbbra is azon dolgozik, hogy az üzlet megszülessen még a nyári átigazolás során. (Mail)

 

Javier Hernandez: amellett, hogy a Juve érdeklõdik Chicharito iránt, a Real Madrid szeretné kölcsönvenni õt, amennyiben nem sikerülne megszerezniük Radamel Falcaót vagy Alvaro Negredót. (Mail)

 

Danny Welbeck: "beárazta" csatárát a United. Korábban olyan hírek terjedtek el, hogy ha valaki 15 millió fontot megad Welbeckért, akkor leigazolhatja, ám késõbb azt lehetett olvasni, hogy Louis van Gaal semmiképp nem adná el, csak kölcsönbe engedné el. Most kiderült, a United 3,5 millió fontért engedné el Danny-t egy teljes szezonra. A Tottenham és az Everton is érdeklõdik a 23 éves támadóért. (Star)

 

Ricardo Carvalho: meglepõ hír jelent meg. A Vörös Ördögök tárgyalnak a 36 éves védõ, a Chelsea és a Real Madrid korábbi játékosa leigazolása ügyében. Carvalho jelenleg a Monaco csapatának tagja. (Metro)

 

Nigel De Jong: a United arra vár, hogy az AC Milan zöld utat adjon annak, hogy De Jong még ma Manchesterbe repülhessen annak érdekében, hogy lezárja 10 millió fontos átigazolását. (Star)

 

Daley Blind: a 24 éves játékos már orvosi vizsgálatra érkezett azt követõen, hogy a klub megerõsítette, megegyezett az Ajax gárdájával Blind szerzõdtetésérõl. A 13,8 millió fontért érkezõ játékos a hírek szerint középsõ középpályás poszton játszik majd, legalábbis a játékos ügynöke azt nyilatkozta, van Gaal errõl biztosította õt és Blindet. Paul Scholes, a Vörös Ördögök legendája azonban nem biztos abban, hogy Blind megfelelõ lesz arra a posztra, mint ahogy bal bekk posztra sem tartja elegendõnek Daley-t. (Express, BT Sport)

 

Shinji Kagawa: a Daily Mail cikke szerint a japán játékos megegyezett a személyes feltételekrõl a Dortmunddal, így visszatérhet két év után a Borussiához, amely csupán 6,3 millió fontot fizet Shinjiért. Két éve 12 millió fontért vette meg õt Sir Alex Ferguson.


Tom Cleverley: Steve Bruce megerõsítette, harcba szállt csaptával a 25 éves középpályás leigazolásáért. Cleverley-t az Aston Villa és a spanyol Valencia is kiszemelte. A középpályás szerzõdése utolsó évébe lépett az Old Traffordon.


Kevin Strootman: a Telegraph szerint a United újra tárgyalásokba kezdett az AS Romával annak érdekében, hogy januárban leszerzõdtesse a holland középpályást.

 

 

 

Augusztus 29.


Tom Cleverley: egyes információk szerint a Manchester United elfogadta az Aston Villa 8 millió fontos ajánlatát a 25 éves középpályásért. (Telegraph)

 

William Carvalho: még David Moyes vezetõsége alatt olyan hírek láttak napvilágot, hogy Carvalhót leigazolja a United. Azóta elhaltak ezek a híresztelések, ám a Vörös Ördögök ismét azon dolgoznak, hogy az Arsenal orra elõl megszerezzék az óriási tehetségnek kikiáltott középpályást. Carvalho ügynöke, Jorge Mendes állítólag Manchesterben tartózkodik annak érdekében, hogy nyélbe üsse a 24 millió fontos üzletet a Uniteddel.

 

Timothy Fosu Mensah: a United közel áll ahhoz, hogy leigazolja az Ajax 16 éves ígéretét. Fosu Mensah tegnap Carringtonban járt és a hírek szerint a manchesteri klubnak 300 ezer fontos kompenzációs díjat kellene fizetnie az amszterdamiak részére a fiatal bal bekk leigazolásáért cserébe. (Mail)

 

Danny Welbeck: a Tottenham kölcsönvenné az angol csatárt a teljes szezonra. A Spurs menedzsere, Mauricio Pochettino el is utazott az MK Dons elleni Ligakupa meccsre, hogy megnézze Danny játékát. A Mail cikke szerint Welbecket több klub is szeretné, de a csatár a White Hart Lane-re menne szívesen. A United azt akarja, hogy a Spurs fizesse a játékos teljes bérét, amíg náluk szerepel. Az Express úgy tudja, van Gaal szeretné, ha a 23 éves csatár valahol máshol tovább fejlõdhetne, éppen ezért az eladásba nem ment bele annak ellenére sem, hogy a klub 16 millió font körüli összeget kaphatott volna érte.

 

 

Shinji Kagawa: a japán középpályást a Valencia szemelte ki magának, de a Borussia Dortmund is szeretné soraiban tudni egykori játékosukat. A németek összesen 7,25 millió fontot adnának Shinjiért úgy, hogy 6 milliót az átigazoláskor, a maradékot pedig teljesítmény után. (Mail)

 

Javier Hernandez: a Valencia a mexikói csatárt is kiszemelte magának, ám a manchesteriek inkább a Juventus-nak adnák el úgy, hogy a Vidal-ügybe bevennék Chicharito átigazolását is.

 

Antonio Rüdiger: a stuttgarti védõt több Premier League klub is vinné, többek között Louis van Gaal a Unitedhez csábítaná. A 21 éves belsõ védõ a minap elmondta, tisztában van a United érdeklõdésével és álom lenne számára, ha Európa egyik topcsapatához igazolhatna.

 

 

 

Augusztus 27.

 

Arturo Vidal: a játékos ügynöke, Fernando Felicevich tegnap Manchesterbe repült, amelybõl a La Gazetta dello Sport és a La Stampa olasz lapok újságirói arra következtetnek, hogy megszületett az egyezség a két gárda között és Vidal hamarosan 5 éves szerzõdést írhat alá a Manchester United csapatával.

 

Daley Blind: Edwin van der Sar tegnap Carringtonba érkezett, brit lapok szerint Daley Blind átigazolását üti nyélbe korábbi csapatai között. Ezzel ellentmodásos Marc Overmars sportigazgató kijelentése, aki elmondta, több klub is érdeklõdött Blind iránt, de konkrét ajánlat még nem érkezett. Az egykori szélsõ szerint azonban, a játékos csak magas összeg ellenében távozhat.

 

 

Marco Reus: a játékosnak ismét új szerzõdést ajánl jelenlegi klubja, amely szerint a következõ 5 évben évi 8 millió fontot tehetne zsebre. A játékos képviselõje pletykák szerint azonban már találkozott az Arsenal és Manchester United képviselõivel, hogy megegyezzenek a személyes feltételekrõl. Reus azonban csak jövõ nyáron hagyná el a Borussia Dortmund gárdáját, 20 millió fontos kivásárlási ára ellenében.

 

Wilfried Zaha: azzal, hogy a szélsõ tegnap sem kapott szerepet, szinte egyértelmûvé vált, hogy LvG nem számít a továbbiakban a játékos szolgálataira, akire korábbi csapata, a Crystal Palace mellett Queens Park Rangers is lecsapna.

 

Danny Welbeck: sajtóértesülések szerint a United beárazta a játékost, akit 16 millió font ellenében hajlandóak elengedni. A 23 éves angol csatár legfõbb kérõjének jelenleg az Arsenal tûnik.

 

 

Augusztus 26.


Angel Di Maria: a mai napon hivatalossá válhat az argentin játékos leigazolása. A hírek szerint Di Maria 59,7 millió font ellenében érkezik az Old Traffordra, ami brit átigazolási rekordot jelent.

 

Arturo Vidal: Di Maria után a chilei középpályás lehet a következõ komoly név, akit a Vörös Ördögök leigazolnak. Ian Herbert (Independent) szerint a manchesteriek 30-40 millió fontot ajánlanak Vidalért. Egyes lapok szerint az ajánlat 34 millióról szól.

 

 

Danny Welbeck: a Tottenham érdeklõdése után az Evertonról is olvasni Welbeck ügyében, sõt miután Oliver Giroud lesérült és közel 3 hónapot ki kell hagynia, immár az Arsenalt is a kérõk közé sorolják. 

 

Daley Blind: Andy Mitten szerint a United megfigyelõje hétvégén megnézte a védõt az Ajax - PSV rangadón és úgy tudni, mindenben megegyezett a United és az amszterdami klub a játékos átigazolásának ügyében.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!