Átigazolási Center - Az utolsó nap

Újra eljött a nyári átigazolási idõszak utolsó napja, ezért egész nap frissíteni fogjuk ezt a cikket.


00:40 - Angol idõ szerint éjfélig kapott idõt a United Falcao, míg az Arsenal 1-ig Welbeck ügyében. Addigra minden papírt elintéznek remélhetõleg. Holnap reggel már friss híreket olvashatunk várhatóan! Köszönjük a mai figyelmeteket! Köszönjük azt is, ha valaki észrevette az enyhén bújtatott felhívást a reklámra kattintás ügyében és kattintott is!

 

00:00 - VÉGE! Falcao bejelentésére egyelõre várni kell 20-30 percet, mint ahogy Welbeckére is. Úgy tûnik, Cleverley marad a Unitednél.

 

23:41 - Tom Cleverley az Evertonhoz utazott, miután a klubok megállapodtak egy 7,5 millió fontos vételárban. Ám ezután a liverpooli kékek megpróbálták lealkudni ezt 5 millióra, ami után az üzlet megrekedt. Tavaly Martineznek mekkora mellénye volt, amikor a játékosaiért tett ajánlatot a United. Errefel idén ilyet húz az Everton?

 

23:32 - A Sky Italia és a BBC Radio Live szerint még van esély Romero leigazolására. A kapus és van Gaal már dolgoztak együtt az AZ Alkmaarnál.

 

23:06 - 54 perc van hátra és úgy tûnik, az Everton is elbukta a harcot Tom Cleverley-ért. Még a végén az Old Traffordon marad Tom és világklasszissá növi ki magát ebben a szezonban! :)

 

22:52 - Sergio Romero nem igazol a Unitedhez. A Sampdoria kapusával nem sikerült megegyezni fizetésérõl.

 

22:48 - A United és az Arsenal megegyezett egymással, így Danny Welbeck 16 millió font ellenében az Emirates Stadiumba költözik. Ráadásul nem is kölcsönbe megy, hogy ellenünk ne játszhatna. Szomorú.


22:42 - Nick Powell megérkezett Leicesterbe. A city kölcsönveszi õt teljes szezonra. Már csak abban bízzunk, hogy középpályán számolnak vele.

 

22:40 - Kevesebb, mint 90 perc van hátra a nyári átigazolási idõszakból. Tom Cleverley állítólag az Evertonban köthet ki, és már nincs kávé, amit ihatnánk. Úgyhogy ha valaki tud, küldjön. Ha nem tud, akkor is van lehetõség a segítségre. Csak kattints a cikk végén lévõ reklámra, mert utána fel tudjuk tölteni kávéval a raktárat és a legközelebbi deadline day-en tuti nem alszunk el! :)

 

22:22 - Danny Welbeck hamarosan az Arsenalhoz igazolhat 16 millió font körüli összeg ellenében.

 

22:12 - Úgy tûnik, a 15 éves norvég tehetség, Martin Odegaard nem igazol el sem a Unitedbe, sem máshova.

 

22:07 - Egyre biztosabb, hogy a Leicester City leigazolja a Vörös Ördögöktól Tom Lawrence-t.

 

21:55 - Tom Cleverley-t kölcsönvenné az Everton, a United azonban csak eladásban gondolkozik.

 

21:26 - Chicharito közben azt nyilatkozta, egy álom vált valóra számára azzal, hogy a Realba igazolt. Vajon rémálomról lehet szó? Ha ott is padozni fog, akkor lehetséges.

 

21:22 - A Sky szerint a Leicerster és a United megegyeztek egymással Tom Lawrence átigazolásáról. Többet egyelõre nem tudni.

 

21:15 - A Burnley Michael Keane leigazolásáról tárgyal. Ha a Bolton tárgyalna róla, akkor csak röviden el lehetne intézni a sztorit annyival: Michael Bolton :)

 

 

21:06 - Idén nyáron a PL klubok több, mint 800 millió fontot költöttek. Csak a United ennek majd negyedét.

 

21:00 - Már csupán 180 perc maradt. De hol késik Sneijder?

 

20:41 - Az Ajax megerõsítette, hogy eladta Daley Blindet a Unitednek. Ezt mondjuk már 1-2 napja a Vörös Ördögök is megerõsítették. Blind egyelõre bújócskát játszik az Old Traffordon, mert az orvosija óta nem sok újdonság látott napvilágot vele kapcsolatban. 

 

20:40 - A Sampdoria és a United azon dolgoznak, hogy megállapodjanak Sergio Romero kapus átigazolásáról. Romerót a Liverpoollal is szóba hozták, de úgy tûnik, az a vonal elhalóban van.

 

20:38 - Tom Cleverley - végül úgy tûnik - az Aston Villánál köthet ki még a zárás elõtt.

 

20:34 - Az Arsenalnál tagadják, hogy Danny Welbeck átesett volna az orvosi vizsgálaton, sõt a legújabb hírek szerint nagyon közel állnak Klaas Jan Huntelaar megszerzéséhez.

 

20:22 - Danny Welbecket nem kölcsön, hanem megvenné az Arsenal és a játékos is inkább úgy igazolna az Ágyúsokhoz. Az ár 18 millió font.

 

20:00 - Már csak 4 óra! Közben Radamel Falcao megérkezett Carringtonba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizygálaton. Ha ez megtörténik, a klub hivatalosan is bejelentheti a csatár érkezését, mint ahogy Daley Blind "pózolására" is várunk.

 

 

19:25 - Guillem Balague, a Sky Sports spanyol foci szakértõje megerõsítette, Falcao nem 346 ezer fontot, hanem heti 180 ezret tesz majd zsebre.

 

 

19:14 - A Sky forrásai szerint Danny Welbeck orvosi vizygálaton van az Arsenalnál!

 

19:12 - Mark Odgen, a Telegraph újságírója arról írt, hogy Falcao heti 346 ezer fontot keres majd a klubnál. Reggel még "csak" 200 ezerrõl szóltak a hírek. Hírtelen nagyon megugrott...

 

19:04 - Arturo Vidalt pedig az Old Traffordnál látták:

 

 

19:00 - Öt óra van hátra és úgy tudni, Danny Welbeck az Arsenal edzõközpontjában van. A csatár leginkább oda akarna igazolni.

 

18:41 - Radamel Falcao perceken belül megérkezhet Carringtonba, miután a gépe már megérkezett Manchesterbe. Persze lehet, hogy azon a gépen nem is Falcao ült...hanem Messi.

 

 

18:18 - A Tottenham egyre közelebb van ahhoz, hogy kölcsönvegye Danny Welbecket, ám a városi riválisa, az Arsenal sem mondott még le a United csatárától.

 

18:00 - Mivel már csak hat óra van az átigazolásból, egy kicsit összefoglaljuk, mi történt ma, mi várható még. Radamel Falcaót "papíron" kölcsönvette a United, ám a játékosügynöke szerint már biztos a 4 évre szóló szerzõdés, csak a PFP miatt kellett így üzletelni. Közben Javier Hernandez a Real Madridhoz került kölcsönbe. Várhatóan Danny Welbeck ugyanígy kerülhet a Spurshöz, míg Tom Cleverley-ért az Aston Villa, az Everton és a Hull verseng, Nick Powellt és Tom Lawrence-t pedig a Leicester szerezné meg.

 

17:35 - Lehet, hogy Tom Lawrence-t mégsem veszi kölcsön a Leicerter, hanem megveszi? Ugyanis az újonc ezt az opciót szeretné leginkább.

 

16:46 - egy kis csendespihenõ után talán ismét megindulnak a hírek. Mint ahogyan arról is olvasni lehetett most, hogy a Sky Italia szerint a Milan nem válik meg Nigel De Jongtól, aki így nem jön az Old Traffordra.

 

15:12 - Falcaót este 6 körül várják Carringtonba, utána eshet át az orvosin, majd remélhetõleg már a 9-es mezével a kézben pózolhat.

 

15:00 - Már csak 9 óra, az alatt még sokszor lehet hajat mosni - ha értitek, mire is gondoltunk... Egyébként meg a Palace leigazolta a United egykori játékosát, Zeki Fryers-t a Tottenhamtól. A Spurs 3 milliót kap a "Kristálypalotától". A Vörös Ördögöknek nem jár semmi az üzletbõl.

 

14:38 - Falcao után Joao Moutinho lehet a következõ játékos, akit elhozhat a United az AS Monaco csapatából. A középpályás ára 15 millió font körül lehet.

 

14:24 - Javier Hernandezért 1,5 millió fontot kap a klub erre a szezonra, de a Real 17 millióért megvásárolhatja a szezon végén. Lehet, hogy ez az üzlet is lezárt, mint a Falcao-United, csak a Pénzügyi Fair Play miatt lett így "leboltolva"?

 

14:22 - Nick Powellt a Leeds United is soraiban szeretné tudni. Nem lesz könnyû dolguk, mert a Leicester is kölcsönvenné.

 

14:20 - Ma reggel felbukkant az Ajax 28 éves kapusának, Kenneth Vermeernek a neve, mint esetleges érkezõ. Ám immár hivatalossá vált, hogy a kapus a Feyenoordhoz igazol 600 ezer font ellenében.

 

14:14 - A Real Madrid megerõsítette, hogy egy szezonra kölcsönvette Javier Hernandezt, és opciós joguk lesz a szezon végén a megvásárlásra.

 

14:00 - Már csak 10 óra van vissza! Közben a Sportsmail egy találós kérdést közölt. Ugyanis azt írta, hogy a United elfogadta a QPR 3,75 millió fontos ajánlatát a védõért, Will Keane-ért. Mint tudjuk, Will Keane csatár, a testvére Michael a védõ. Will tavaly kölcsönben a QPR-nál volt, szóval egyelõre nem tudni, hogy melyik Keane távozik, ha távozik.

 

13:55 - Úgy tûnik, Danny Welbeck egyre közelebb kerül a Tottenhamhez, míg Chicharito már átesett az orvosi vizsgálaton Madridban.

 

13:37 - Hogy mennyire nem vonzó a United, ha nincs a BL-ben? Csak annyira, hogy a nyáron leigazolta Shaw-t, Herrerát, Rojót, Blindet, Di Mariát és úgy néz ki, Falcaót is. Shaw Anglia egyik, ha nem a legnagyobb ígérete. Rojó a vébé álomcsapatába került, Blind a holland bajnokság legjobb játékosa volt. Di Maria és Falcao pedig igen komoly szinten világsztárok. Mindezt úgy tette a klub, hogy nincs BL. Ellenben a Bajnokok Ligájába jutó Liverpool olyanokra költött több, mint 100 milliót, mint Lallana, Lambert, Lovren, Markovic, Balotelli, Moreno, Origi, Can. 

 

13:24 - Ahogyan 12:43-kor is írtuk: Jorge Mendes(Falcao's agent) : "It is a permanent deal but due to the fair play rules the first year must be a loan."
Szóval a Falcao-üzlet is már véglegesnek mondható, csak a pénzügyi faitr play miatt lett az elsõ év kölcsönként "beharangozva".

 

13:15 - Martin Odegaard, a Stromsgodset 15 éves óriási tehetsége is érkezhet ma.

 

12:54 - Ha már iskolakezdés, legyen egy kis matek óra. Feladat: Ha a Manchester United a nyáron elköltött 145,5 millió fontot szeptember 1-ig, aznap még érkezett Falcao 9 millió fontért (egy évre), akkor mennyi Ashley young mezt kellene eladnia ahhoz, hogy nullán legyen? 

 

12:43 - Falcao ügynöke továbbra is azt mondja, a játékost megvették 65 millió euróért, Falcao 4 évre írt alá. A kölcsönszerzõdés csak a pénzügyi fair play miatt lett összehozva. Ha ez így van, akkor Falcao jövõ nyáron nem megy vissza az AS Monaco csapatához.

 

12:37 - Kicsit most vihar elõtti - esetünkben utáni - csend van a piacon. Lehet mindenki az ebédre készül. :) Várhatóan a United még egy középpályást megpróbál megszerezni a mai napon. Hogy kölcsönbe vagy végleges szerzõdéssel, azt nem tudni. William Carvalho úgy véli, marad a Sportingban annak ellenére, hogy tegnap is manchesteri megfigyelõk nézték csapata meccsét. Vidal lehet a befutó? Nem tudni, a hírek szerint a United múlt heti ajánlatát elutasította a Juve, de ma még egy, komolyabb ajánlat mehet az olaszok felé. 

 

12:00 - 12 óra van hátra és Tom Cleverley legszívesebben az Evertonhoz igazolna, hogy ismét együtt dolgozhasson Roberto Martinezzel.

 

11:36 - Mi újság más csapatoknál? Toby Alderweireld a Sotonba tart, Micah Richards már Firenzében van és úgy tûnik, a City Alvaro Negredót is eladja, õ a Valenciába kerülhet.

 

11:30 - Az Aston Villa eladta a Feyenoordnak Karim El Ahmadit. Lehet "helyet csináltak" Cleverley-nek?

 

11:23 - Sõt, szinte már biztos, hogy a United kölcsönveszi - tehát egyelõre nem megveszi - Radamel Falcaót. Az egy szezonra szóló üzlet 12 millió fontjába kerül a manchesterieknek, akiknek a szezon végén opciós joguk lesz megvásárolni a csatárt, aki a hírek szerint heti 200 ezer fontot kereshet.

 

11:20 - Új idõpont Falcao repülõjének landolásáról. A Nizzából érkezõ gép várhatóan nem délután 1-kor, hanem (magyar idõ szerint) 17:50 körül landol. Egyre több helyen olvasni, hogy "csak" kölcsönveszi a klub a kolumbiait. 

 

11:13 - Mark Odgen szerint a United nem meg, csak kölcsönveszi Falcaót. Tõle más véleményen van Guillem Balague, a Sky Sports szakértõje, aki úgy tudja, Falcaót 65 millió euróért elcsente a United a City és az Arsenal orra elõl.

 

11:05 - Az AC Milan kölcsönvette a Chelsea-tõl Marco van Ginkelt. Ez vajon azt is jelentheti, hogy eladja Nigel De Jongot a Unitednek?

 

11:00 - Már csak 13 óra van hátra!! Éppen ezért ha szép hajat szeretnél magadnak, kattints a híren belüli reklámra! Ráadásul ezzel az oldal mûködésést is segíted! Köszönjük! És hogy ez hogyan kapcsolódik az átigazolásokhoz? Úgy, hogy Falcaónak is szép a haja! :)

 

10:50 - A United kapust igazolna, ugyanis érdeklõdik az Ajax portásáért, Kenneth Vermeerért, aki állítólag már megegyezett a Feyenoorddal. Lehet, hogy azért akar kapust igazolni van Gaal, mert Anders Lindegaard távozik a Celtichez?

 

10:45 - A Radamel Falcaót szállító magángép délután 1 környékén landolhat Manchesterben. Vajon a reptérrõl merre veszi majd az irányt? Manchester kék vagy vörös felébe? Állítólag a kolumbiai vörös ördög szeretne lenni. Közben már a spanyol AS is megírta, hogy a United megkötötte az üzletet, a csatár az Old Traffordra költözik.

 

10:09 - A United 39,5 millió fontos ajánlatot készül tenni a Juventus-nak Arturo Vidalért.

 

10:00 - Már csak 14 óra van hátra. Az Everton is szeretné Cleverley-t. Nagy harc folyik Tomért.

 

09:45 - A United eddig 145,5 millió fontot költött a nyáron: Di Maria 59,7m, Herrera 29m, Shaw 27m, Rojo 16m és Blind 13,8m. Vajon átlépi a klub a 200 milliós határt? Még ha csak megközelíti, az is elképesztõ lenne - sõt, már ez a 145,5 milliós költekezés is brutálisan nagy.

 

09:41 - A Daily Star vicces kedvében volt, ugyanis arról írt, hogy a Vörös Ördögök 20 millió fontot adnának a liverpooli Joe Allenért. Ha a klub ilyen igazolásokat tervez, akkor itt tényleg Bajnokok Ligája nélküli idõszak következhet. 

 

09:31 - Louis van Gaal azon dolgozik, hogy januárban biztosan le tudja igazolni Kevin Strootmant, akiért 25 millió fontot adna.

 

09:30 - Kis kitekintõ a szomszédba. A City-nél már le sem eresztik a sorompót, úgy várják az érkezõket.

 

 

09:15 - A Leicester City nem csak Tom Lawrence-t, de Nick Powellt is kölcsönvenné a teljes szezonra. Ha mindkettejük rendszeresen szerepelne a feljutott csapatban, az nagyon jót tehetne nekik.

 

09:06 - Az Arsenal által is megkörnyékezett Nigel De Jongért 8 millió fontot adna a United a Milánnak.

 

09:05 - A Sunderland is beszállt a Danny Welbeckért folyó harcba. 

 

08:32 - Javier Hernandez ma áteshet az orvosi vizsgálaton a Real Madridnál. A Királyi gárda egy szezonra veszi kölcsön a csatárt úgy, hogy opciós joguk lesz megvásárolni õt utána 22 millió euróért.

 

08:27 - Louis van Gaal még nem mondott le Arturo Vidal megszerzésérõl. Több lapban is terjeng, hogy az utolsó nap még egy nagy ajánlatot készül tenni a klub.

 

08:23 - A Leicester City kölcsönvenné Tom Lawrence-t. Danny Welbeck pedig 5 millió font ellenében kerülhet kölcsönbe, a teljes szezonra. Jelenleg a Tottenhamet mondják befutónak. A Spurs-re ráférne egy lendületes csatár.

 

 

08:15 - Tom Cleverley távolodik az Aston Villától. A hírek szerint a játékos bére körül adódtak gondok, így a Villa kieshet a középpályásért folyó harcból.

 

08:12 - Ne feledjétek, ma egy játékost biztosan bemutat a klub. Daley Blind ugyanis átesett az orvosin.

 

08:11 - Meglepõt húz a United? Ugyanis több helyen tényként közlik, hogy 65 millió euró ellenében a klub leigazolja Radamel Falcaót, akit a City és a Real is szeretne megszerezni. Annak fényében, hogy Chicharito épp a királyi gárdához meg kölcsönbe, Welbeck szintén távozóban (õ is kölcsönbe kerülhet) és egyes hírek szerint Robin térdét mûteni kell, nem lenne meglepõ egy komoly csatár leigazolása.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!