Anglia nyert, Jones megsérült

Tegnap este Wayne Rooney és Phil Jones is pályára lépett hazájuk válogatottjában és aktív részesei voltak a Svájc felett aratott 0-2-es diadalnak, mely a United védõje számára nem végzõdött szerencsésen.


Mindkét United játékos kezdõ volt a mérkõzésen, ám a gólokat ezúttal nem a frissen csapatkapitánnyá avanzsált Rooney szerezte, hanem az ex United játékos Welbecknek sikerült dupláznia.

 

Mindkét gárda remekül kezdte a mérkõzést, mindkét oldalon voltak lehetõségek a gólszerzésre, ám az elsõ félidõben csupán kapuralövésig jutottak a csapatok. A gól nélküli félidõnek a Vörös Ördögök középsõ védõje Phil Jones is tevékeny részese volt, valamint még gólt is fejelhetett volna, ám nem volt szerencséje, ugyanis a jobb alsó sarokba tartó labdát a hazai csapat kapusa védeni tudta.

 

Aztán a második félidõben bõ negyed óra játék után megtört a jég, Welbeck Stearling passzából bevette az addig remekül védekezõ házigazdák kapuját.

 

 

A svájci játékosok nem törtek meg, továbbra is próbáltak támadásban maradni, elõbb Drmic került helyzetbe, de fejesét a védõk menteni tudták, majd Joe Hart kapott tapsot bravúros védéséért.

 

Majd 13 perccel a mérkõzés vége elõtt Phil Jones sérülést szenvedett és a szövetségi kapitány le is cserélte, helyette Jagielka lépett pályára. Bár Jones sántikálva hagyta el a játékteret, bízunk benne, hogy sérülése nem súlyos.

 

A meccs képét a váltás nem befolyásolta, sõt a hosszabbításban Welbz még egyszer villant, ezzel beállítva a végeredményt, Svájc 0 - 2 Anglia.

 

Egy másik Vörös Ördög is nevezve volt a tegnapi küzdelmek során, mégpedig a United hálóõre David de Gea Macedónia ellen, ám ezúttal del Bosque csak a kispadra ültette le és a meccsen Iker Casillas védett. A mérkõzést a spanyolok nyerték 5 - 1 arányban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!