U18: United 0-3 Middlesbrough

A Manchester United U18-as csapata hazai pályán 3-0-s vereséget szenvedett a Middlesbrough együttesétõl.


Miután az elõzõ héten 1-0-ra kikapott a csapat a listavezetõ Manchester City-tõl, most a második helyezett vendégek is legyõzták Paul McGuinness srácait.

 

Dean Henderson még a városi derbin szenvedett sérülést, így George Dorrington kezdett a kapuban, akinek hamar mentenie kellett Jordan Jowers próbálkozásánál. A United vezetéshez juthatott volna, ám egy, a kapu elõtti tömörülést nem tudott kihasználni a csapat, Joe Fryer háromszor is védeni tudott. Sem Demetri Mitchell, sem Marcus Rashford nem tudta bevenni a vendégek kapuját, a harmadik kísérletnél Rashford gyengén lõtte meg a labdát, így elmaradt a gól.

 

Jordan Thompson szintén munkára kényszerítette Fryert, a kapus jól tette a dolgát a lapos lövésnél, majd Ruairi Croskery akrobatikus mozdulattal fejelt, próbálkozása azonban elkerülte a kaput, a manchesteriek azonban továbbra is nyomás alá helyezték ellenfelüket. Mitchell remek elõretörése után sajnos õ sem célzott pontosan, így a United gólkirálya nem tudta növelni góljainak számát, ráadásul a második játékrészre ki sem jött sérülés miatt.

 

Helyére Scott McTominay érkezett, majd a 60. perc környékén Tyrell Warren váltotta Croskery-t. Kevés helyzet adódott, a csapatok jól zárták le területeiket, bár Williams-nek néha meg kellett mutatnia a védelemben, milyen sebességre is képes. A 66. percben a védõnek nem volt szerencséje, egy felszabadítási kísérlete éppen Jowers-hez került, aki jobbal tüzelt, a Williams-en megpattanó labda pedig Dorrington hálójában kötött ki. Nagy csapás volt ez, bár szinte azonnal egyenlíthetett volna a United, Joe Riley és McTominay remek játéka után Rashford fejelhetett közelrõl, de a labda a kapufáról visszapattant.

 

Az egyenlítés helyett ismét a vendégek találtak be, Alex Paterson remek megindulást követõen talált kapuba, bebiztosítva a gyõzelmet csapata számára. A Boro még növelni is tudta elõnyét, Tyler Reid hátraadott labdáját Dorrington már nem érte el a gólvonal elõtt, így a mérkõzésen két öngóllal segítette ellenfelét a hazai csapat.

 

A Unitednek nagyon hiányzott Mitchell, aki még mindig az egyetlen játékos, aki betalált az idei bajnokságban.

 

U18 Premier League

Manchester United 0-3 Middlesbrough

AON Training Complex

 

United: Dorrington; Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson; Riley, Thompson, Redmond, Rashford, Mitchell (McTominay 46); Croskery (Warren 60)

 

Gólszerzõ: Williams 66' (öngól), Paterson 71', Reid 88' (öngól)


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!