A Vörös Ördögök készek a harcra

Darren Fletcher szerint a United felkészülten várja a Stoke City elleni, kedd esti összecsapást.


Tony Pulis csapata hírnevet szerzett magának, mint egy megalkuvást nem tûrõ egység. A Stoke látogat az Old Traffordra kedd este, hogy lezárjanak egy mozgalmas ünnepi szériát a csapatok, melynek végén Sir Alex Fergusonék az elsõ helyen folytatnák a Premier Leaguet.

"Tudjuk, mit várhatunk a Stoke-tól." - kezdte a manutd.com-nak adott nyilatkozatában Fletcher. "Megerõsítették magukat a Premier Leagueben és Tony Pulis nagy munkát végzett velük. Ha a Stoke-kal játszol, az nagy csatának számít és minden esélyt meg kell ragadnod, hogy gyõzni tudj!"

 

 



"Nehéz mérkõzésre számítunk. Megtapasztaltuk a Britanniában, mire képesek és hasonlóan sokat várunk tõlük az Old Traffordon is. Otthon érzik magukat a Premier Leagueben, megtanulták mi is ez valójában. Van néhány játékosuk, akik szeretnek támadni és Tony Pulis nem is az a menedzser aki elnézné, ha csapata védekezik. Arra számítunk, hogy támadni fognak, ahogy tette azt több csapat is ebben a szezonban már az Old Traffordon."

Bár a Stoke híres a bátor játékáról és az erõs, magas játékosairól, Fletcher mégsem tartja õket egysíkú gárdának.

"A Stoke nagyon jó játékosokkal rendelkezik. Etherington és Pennant a széleken nagyon jó lehetõséget jelentenek. Mellettük ott van még Ricardo Fuller vagy Tuncay a támadók közül, akik nagyon jó dolgokat képesek mûvelni a pályán."

"A Stoke játékosok a fizikai erejüket szeretik használni, amikor felívelik a labdát a kapu elé vagy épp a hatalmas bedobásaik egyike jön be középre, de nekünk nem szabad figyelmen kívül hagynunk a többi veszélyforrást sem. Fontos csapatként védekeznünk, amit már a legelsõ embereinknek is tenniük kell. A védekezõ teljesítményünk nagyon jó és mindent elkövetünk, hogy a Stoke által okozott nehézségeket megoldjuk. Tudjuk, hogy erõsek, magasak, nagyok és a játékuk a fizikai erõre épül majd, de mindent elkövetünk majd a gyõzelemért."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!