Jones: Pontosan Di Maria-ra van szükségünk

Phil Jones arra biztatja a Manchester Unitedet, csináljanak nagy tûzijátékot és bizonyítsák, hogy a Chelsea legyõzhetõ, amikor a listavezetõ vasárnap délután az Old Traffordra látogat.


A MUTV Thursday Focus címû mûsorának különleges stúdiójában beszélve Phil Jones elismerte, Jose Mourinho együttese "lenyûgözõ csapat", de véleménye szerint a Vörös Ördögök elegendõ támadóképességgel bírnak ahhoz, hogy legyûrjék a Kékeket, köszönhetõen az olyanok, mint Angel Di Maria és Radamel Falcao formájának.

 

"[Eden] Hazard, és [Diego] Costa igazi veszélyt jelentenek, és körülöttük is hihetetlen minõségi játékosok állnak rendelkezésre" - kezdte Jones.

 

"Végigmehetünk az egész Chelsea csapaton - kizárólag jó játékosok alkotják, ahogy a mi csapatunkat is."

 

Jonesot kérdezték nyáron érkezett csapattársáról, Angel Di Mariaról is, akirõl csakis szuperlatívuszokban tudott nyilatkozni.

 

"Õ a világ legjobbjai között van, fantasztikus futballista" - tette hozzá.

 

"Csendes figura, mindig csendben teszi a dolgát az öltözõ körül. De mindene megvan - technikás, gyors, tudatos, és gólokat is szerez... emellett pedig láthatjuk, milyen õrülten pontos labdákat képes adni, amelyek ellen nehéz védekezni. Pontosan õ az, akire szükségünk van."

 

 

Bár a Chelsea jelenleg a Premier League legtöbb gólt szerzõ csapata 7 gyõzelmük és 1 döntetlenjük alatt elért 23 találatuknak köszönhetõen, de Phil úgy érzi, a United támadóalakzatán lesz a felelõsség, míg Mourinho legénysége elsõdlegesen veretlen szezonkezdetének folytatásán lesz. Az elõzõ szezonban a Kékek gólnélküli döntetlent tudtak kiharcolni az Old Traffordon, annak ellenére, hogy a manchesteriek mindent megtettek a három pont otthontartása és a gyõzelem érdekében.

 

"Egységesen fognak védekezni, és azt fogják gondolni, 'Gyertek és törjetek meg minket'. Nekünk erre megkell találnunk a megfelelõ lehetõséget. Szerintem tényleg szükséges, hogy megmutassuk nekik, kik is vagyunk és mire vagyunk képesek. Fontos, hogy kifejezésre juttassuk az akaratunkat, és nem megijedni attól, hogy a Chelsea ellen játszunk. Õk egy nagyon jó csapat, de korántsem verhetetlenek."

 

Jones felismeri annak szükségességét, hogy csökkentsék hátrányukat a Chelseahez képest, hiszen már 10 ponttal vezetnek elõttük a londoniak.

 

"Ez egyértelmû, különösen azt figyelembe véve, hogy hazai pályán játszunk. Szeretnénk megszerezni mindhárom pontot. Minden csapat ellen ez lenne a célunk, ez talán még fontosabb is annál, hogy ki ellen játszunk vasárnap."

 

 

Hétfõn este, a West Brom ellen térhetett vissza Jones sérülésébõl, amely korábban több fordulón keresztül is megakadályozta abban, hogy csapata rendelkezésére állhasson. Egy olyasvalaki számára, aki mindig csak játszani akar, óriási zsongást jelenthetett, hogy újra a csapatban lehetett, még ha az eredmény nem is a tervek szerint alakult.

 

"Kõkemény mérkõzés volt a West Brom elleni. Nagyon jól szervezettek voltak, és különösen az elsõ negyedórában nagyon nehéz volt ellenük játszani, de amint elkaptuk a fonalat a mérkõzésen, azt gondolom, hogy rengeteg lehetõséget tudtunk kidolgozni. Ha ezt nézzük, gyõznünk kellett volna, de sajnos nem így történt."

 

"Hatalmas csalódás volt számomra, hogy megsérültem a szeptemberi válogatott meccsek miatti szünetben, de én akkor is ott vagyok a meccseken, és szurkolok a fiúknak, amikor én nem játszhatok. Néztem a meccseket, és a lefújást követõen mindig ott voltam az öltözõben. Amíg nyerünk és jól játszunk, addig csak ez a lényeg. Jó volt hétfõn visszatérni, jól éreztem magam. Egészséges vagyok, és készen állok az elõttünk álló mérkõzésekre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!