Átigazolási Center - október 25.

Óriási ajánlat Gareth Bale-ért?


Ezequiel Garay: a Mirror úgy tudja, a Vörös Ördögök ismét figyelik az argentin védõt, akit tavaly nyáron 12 millió fontért vitt el a Benficától az orosz Zenit. A manchesteriek megfigyelõt küldtek annak érdekében, hogy akció közben lássák, hogyan teljesít Garay.

 

Arturo Vidal: spanyol lapértesülések szerint a Juventus a 2015-ös évben kész megválni a chilei középpályástól, miután Paul Pogba meghosszabbítja szerzõdését. Vidalt hónapok óta környékezte a United, ám a Real Madrid is érdeklõdik iránta.

 

Gareth Bale: a Unitednél azon dolgoznak, hogy elképesztõ ajánlatot tegyenek a walesi szélsõért. A Vörös Ördögök 90 millió fontot adnának a Realnak, míg Bale heti 300 ezer fontot keresne az Old Traffordon. A szélsõ 2013-ban, 80 millió font ellenében igazolt Madridba a Tottenham csapatától. (Daily Star)

 

 

Tom Cleverley: Paul Lambert, az Aston Villa menedzsere megerõsítette, a birminghami klubnak opciós joga van arra, hogy januárban megvegye a Unitedtõl szeptember elején kölcsönvett középpályást.

 

Juan Cuadrado: a 26 éves játékos 2019-ig meghosszabbította szerzõdését a Fiorentina csapatával. Az olasz klub 35 millió eurós kivásárlási árat állapított meg a kolumbiai szélsõ esetében. (ESPN)

 

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!