Shaw a két kapust méltatta

Luke Shaw szerint David de Gea és Thibaut Courtois a vasárnapi 1-1 alatt bebizonyították, hogy világklasszis kapusok.


A Vörös Ördögök bal bekkjét lenyûgözte csapattársa óriási védése, amit Eden Hazard helyzeténél mutatott be másodpercekkel azelõtt, hogy Didier Drogba megszerezte a vezetést a Chelsea-nek abból a szögletbõl, mely épp a kapusról kipattanó labdából született. Azonban a túloldalon Courtois-t is lehetett tapsolni néhány alkalommal, kétszer is hárította Robin van Persie próbálkozásait, mielõtt a holland csatár végül csak gólt szerzett a találkozó vége elõtt. Ráadásul az egyenlítõ gól elõtt is volt egy hatalmas védése a londoniak portásának, hiszen Marouane Fellaini fejesét még sikerült annulálnia.

 

De Gea és Courtois is bizonyította tehetségét korábban az Atletico Madridban és megmutatják, miért is sorolják õket a legjobb fiatal kapusok közé.

 

"Ha megnézzük David védését, ami épp a góljuk elõtt volt, az világszínvonalú volt és úgy gondolom, az utóbbi hetekben az, amit tesz, azt mutatja, formába került, amit csodás látni" - magyarázta Shaw.

 

 

"Láttuk, mit tett Courtois az utóbbi fél évben és nem csak a Chelsea-nél, hanem elõtte is, úgyhogy ismerjük a kvalitásait és jó vétel volt a számukra."

 

"Sok helyzetünk volt és vele a kapuban nagy segítség volt a Chelsea-nek. Robinnak voltak helyzetei és azt hiszem, Adnannak is volt egy lövése. Ott voltak ezek a lehetõségek, de õ világklasszis kapus és sokat segített nekik."

 

Shaw teljesen fel volt villanyozva attól, hogy megtapasztalhatta, milyen volt a hangulat akkor, mikor az utolsó pillanatban sikerült gólt szereznie a csapatnak. Mind a pályán, mind pedig a lelátókon nagy volt az öröm.

 

"Olyan érzés volt, amit korábban nem éreztem még" - lelkendezett. "Mindenki felugrott a lelátókon és láthattad, milyen sokat jelentett az a gól mindannyiunknak. Mindannyian egymásra ugrottunk!"

 

"Beszéltünk az öltözõben és tudtuk, hogy megszerezhettük volna a három pontot, mert megvoltak a helyzeteink hozzá, de talán kicsit jobbak lehettünk volna a kapujuk elõtt, de ez a foci."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!