Reguilon: De Gea csodás dolgokat mondott a Unitedről

Sergio Reguilon elárulta, hogy mielőtt a Vörös Ördögökhöz szerződött, a klublegenda, David De Gea elismerően nyilatkozott a Manchester Unitedről.


Reguilon kölcsön szerződését pénteken véglegesítették a Tottenham Hotspurtől,  megerősítve ezzel a balhátvéd-opciókat, mivel Tyrell Malacia és Luke Shaw jelenleg sérülés miatt hiányzik.

 

A spanyol vasárnap szerepelt először a meccsnapi keretünkben, és remélhetőleg a válogatott szünet utáni első mérkőzésen, a Brighton ellen debütálhat az Old Traffordon szeptember 16-án.

 

A 26 éves spanyol a klubmédiának adott interjújában elmondta, hogy az ideiglenes átigazolással kapcsolatban tanácsot kért honfitársától, De Geatól.

 

És úgy tűnik, hogy korábbi első számú kapusunk - aki 12 éven át építette örökségét a Unitednél - szerepet játszhatott abban, hogy a hátvéd úgy döntött, hogy belemegy az üzletbe.

 

 

"Sokat beszélgettem Daviddel, és mesélt nekem a klubról" - mondta Sergio.

 

"Azt mondta nekem, hogy Anglia legjobb klubjához jössz."

 

"Ezek a játékosok [mint De Gea] mind legendák Spanyolországban, sokukat figyelem a Premier League-ben."

 

Abból, amit De Gea Reguilonnak mondott, egyértelmű, hogy a kapus ragaszkodása a Unitedhez továbbra is ugyanolyan erős, mint a klubnál töltött tucatnyi éve alatt.

 

"David mindig is legenda lesz itt, és mesélt nekem a klubról, az itteni emberekről, az edzőpályáról, a stadionról, a szurkolókról... mindenről" - mondta Sergio.

 

"Azt mondta, hogy csodálatosak, hihetetlenek. Csak csodálatos szavakkal illette a Manchester Unitedet."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!