Evans: Rémisztõ ez a sérülés hullám

Jonny Evans reméli, hogy készen áll visszatérni az elsõ csapathoz, aki szerint a Manchester United játékosainak tömeges sérülése egy igazán ijesztõ helyzetet idéz elõ.


A belsõ védõ a Blackburn elleni 5-0-ra végzõdõ gyõztes meccsen tért vissza a Lancashire Senior Cupon. Sérülése után újra a kezdõcsapatba kerülhet a közelgõ hazai Hull City és Stoke City elleni meccseken.

 

A szeptemberi Leicester City elleni vereség óta Evans lábtöréssel bajlódott, ráadásul Phil Jones és Marcos Rojo is sérült, míg Paddy McNair, Chris Smalling és Tyler Blackett pedig felváltva hiányzik egyéb sérülések, vagy eltiltások miatt.

 

"Örülök, hogy közel hatvan percet játszhattam" – mondta Evans az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Sokáig tartott, hogy visszatérjek. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú lesz a kihagyás. Elégedett vagyok, hogy már pályára léphettem pár percet. Úgy hiszem jól játszottak a srácok, és egy élvezettel teli mérkõzés részese lehettem."

 

 

"Azt hiszem, a menedzsernek, és az erõnléti edzõnek is meg kell fontolnia annak lehetõségét, hogy visszahívjanak az elsõszámú csapathoz. Már egy vagy két hete teljes értékû edzést végzek. Sokat kellett kihagynom, így idõbe telik, hogy újra elég edzett legyek."

 

Evans egész biztosan élvezte a játék lehetõséget, hogy újra megszilárdíthassa helyét Louis van Gaal rendszeres kezdõcsapatában. Akár csak azok a védõk, akik szintén jó benyomást keltenének a holland szakemberre.

 

 

"A cél, hogy bizonyítsak" – állította a védõ. "A szezon kezdetén a játékosok nem szándékosan szereznek sérülést."

 

"Voltak izomhúzódásos vagy lágyéki sérülések, volt már jó néhány ehhez hasonló, de Rojo meg kificamította a vállát, és nekem pedig eltört a lábam. Számos különbözõ sérüléseket szedtünk össze – Phil Jones is váratlanul újra kidõlt."

 

"Nehéz megmondani – nem akarunk több sérülést, de mit tehetnénk ellene? Rémisztõek a sérülések, és nehéz nekünk ilyen szempontból. Jó lenne végre megállapodni, és rendezni a csapat sorait – mindenki a keret tagja akar lenni, és végre elfoglalni a saját helyét."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!