Jones szeretné elkerülni a sérüléseket

A Manchester United védõje, Phil Jones bízik abban, hogy sikerül maga mögött hagyni a sérüléseket, miután visszatért a vasárnapi, Liverpool elleni 3-0-s gyõzelem során.


A 22 éves védõ nem sok szerephez jutott eddig Louis van Gaal irányítása alatt sérülései miatt, a riválisok elleni rangadón viszont Marcos Rojo hiányában a tervezettnél korábban tért vissza.
 
 
"A felkészülés alatt minden rendben volt. Edzettem minden nap, játszottam minden meccsen" - mondta Jones az újságíróknak.
 
"Aztán a válogatottban izomsérülést szenvedtem, sokáig lábadoztam, ez nagy csalódást jelentett számomra, majd alig hogy visszatértem a Unitedbe lábszársérülés miatt kellett kimaradnom."
 
Jones reméli, hogy most már elkerülik a sérülés okozta problémák, és úgy érzi, az Aon Training Complex-ben végzett munkája segíthet neki fenntartani legjobb formáját, és továbbra is szerepelhet a United menedzserének terveiben.
 
"Nagyon keményen edzek, erõsítek a konditeremben, pilátesezek, jógázom. Mindent megteszek ami csak lehetséges, hogy ellenállóbb legyek a sérülésekkel szemben. Megpróbálok jobban vigyázni magamra a meccseken is, hogy fitt maradjak és számolhasson velem a menedzser."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!