Jones csalódott a döntetlen miatt

Phil Jones elégedett volt azzal, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a Tottenham elleni meccset, azonban csalódott, hogy a csapat végül nem tudott gólt elérni és nyerni.


A Vörös Ördögök egyértelmûen domináltak az elsõ 45 percben a White Hart Lane-en, és többször is – Falcao, Robin van Persie, Rooney és Mata révén – hajszálnyira voltak a góltól. Louis van Gaal az idei szezon eddig legjobb elsõ félidõs teljesítményének nevezte a látottakat.


A szünet után a United kevésbé volt átütõ, azonban eléggé kontrollálták a mérkõzést ahhoz, hogy akár a 3 pontot is megszerezhette volna a gárda.


"Számos helyzetet alakítottunk ki az elsõ félidõben, 3 vagy 4 gólos vezetéssel kellett volna az öltözõbe vonulnunk a szünetre, de sajnos ez nem így történt" – nyilatkozta Jones az MUTV munkatársainak.

 


"A második félidõben kijöttek és nyomás alá helyeztek minket, de tudtunk, hogy ez lesz. Sikerült ellenállnunk és megõriznünk a kapunkat a góltól."


"Mindig jó érzés kapott gól nélkül zárni egy meccset, de csalódottak vagyunk, amiért nem sikerült bezsebelni a 3 pontot. Szerintem Falcao és Robin remekül játszottak ma elöl, jól tartották meg a labdákat, jól kapcsolódtak be a támadásokba, de egyszerûen ez nem a mi napunk volt ma az ellenfél kapuja elõtt."


A vasárnapi mérkõzést 43 órával a Newcastle elleni mérkõzés után kezdték meg a csapatok, így szemmel látható volt a fáradtság a játékosokon. Jones szerint azonban ez nem lehet kifogás, és elõre kell tekinteni a Stoke elleni Újévi mérkõzésre.


"Úgy gondolom, a kimerültség jelei mindig is látszódni fognak, ha 2 mérkõzést kell 3 napon belül játszanunk, de ez minden klubnál így van a Premier League-ben. Le kell játszanod a meccseket, mi pedig megtettük ezt, most pedig a Stoke elleni csütörtöki meccsre kell fókuszáljunk."


"Nagy csata lesz várható ott, tudjuk, hogy milyenek és mire számíthatunk. Minden mérkõzés egy fizikális teszt a PL-ben, de a Stoke elleni még inkább az. Maximálisan fel fogunk készülni, igyekszünk gyorsan regenerálódni, és remélhetõleg 3 ponttal térünk majd haza."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!