Jones: Nem állunk messze az idegenbeli gyõzelmektõl

Phil Jones úgy érzi, hogy nincsenek messze a harmadik idegenbeli gyõzelemtõl a 2014/15-ös szezonban.


Az újév elsõ napján a Stoke City otthonában elért döntetlen eredmény, zsinórban a harmadik idegenbeli pontosztozkodás volt a Vörös Ördögök számára, akik ezt megelõzõen az Aston Villa ellen 1-1-et, majd azután pedig a Tottenhammel játszottak 0-0-t karácsony másnapján.

 

Louis van Gaal, a United menedzsere a meccs elõtti sajtótájékoztatón arra utalt, hogy a csapata csak az Arsenalt, és a Southamptont tudta idegenben legyõzni. Ezzel rávilágítva, hogy miért is nem került fel a Stoke neve erre a listára. Jones a ManUtd.com-nak elmondta: "A meccs egyes részein jól játszottunk, de valójában nem alakítottunk ki annyi helyzetet, mint amennyit szerettünk volna. Ennek fényében azt hiszem, hogy végül a döntetlen egy elfogadható eredmény."

 

Amikor megkérdezték tõle, mi az a plusz, ami a döntetlenekhez kellene, hogy értékes gyõzelmek születhessenek, Jones a következõket javasolta: "Úgy gondolom az utolsó sikeres passzok kellenének, és lövésekkel befejezni a támadásokat. De minden tõlünk telhetõt megteszünk, és megpróbálunk javítani ezeken."

 

 

Mark Hughes szerint az 1-1-es döntetlen elõrelépést jelent az idei szezonban. A legutóbbi alkalommal is, amikor a United a Britannia Stadiumban lépett pályára, hasonló idõjárási körülmények, kavargó szél, és esõ várta a csapatokat. Azon a napon a Vörös Ördögök 2-1-es vereséget szenvedtek. Ez alkalommal Falcao egyenlített, ami az utolsó találat volt a mérkõzésen. Jones egyértelmûen kijelentette, hogy a United 2015-ben is tovább halad a helyes irányba.

 

"Ki is kaphattunk volna, habár még most is úgy gondolom, inkább 2 pontot vesztettünk. Talán ha a Tottenham ellen megszerezzünk mindhárom pontot, akkor utólag jobb eredményként tekinthetnénk erre a pontosztozkodásra."

 

"Mivel egy újabb döntetlent értünk el, egy jó teljesítménnyel kéne elõrukkolnunk vasárnap a Yeovil ellen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!