Átigazolási Center

Sokak örömére ismét megnyitott az átigazolási piac, egy hónapjuk van a csapatoknak - köztük a Manchester Unitednek is - ahhoz, hogy megerõsítsék keretüket.


Bár ez ilyenkor nem egyszerû feladat, hiszen év közben kevés klubot lehet rávenni, hogy eladja klasszisait.
 
De ettõl még pletykákban nincs hiány, a ManUtdFanatics.hu pedig megpróbál minél többet összeszedni egy csokorba Nektek. 
 
Juan Mata: a Daily Express úgy tudja, a Juventus 20 millió eurót (18m fontot) adna a United középpályásáért, ám a manchesteriek elutasították az olaszok ajánlatát.
 
Ron Vlaar: a United, az Arsenal és a Liverpool által is figyelt holland védõ közel áll ahhoz, hogy a Napolihoz igazoljon. Az olasz Il Mattino lap szerint Vlaar már megegyezett a nápolyi klubbal, már csak az a kérdés, most, vagy a szezon végén csatlakozik Rafa Benitez együtteséhez. Ha most, úgy 2 millió fontot fizet a Napoli, ha szezon végén, akkor ingyen vihetõ a holland.
 
Marco Reus: számos spanyol lap szerint már biztos, hogy a német játékos a Real Madridhoz igazol. A cikkek szerint a királyi gárda 35 millió font körüli összeget fizet a Borussia Dortmundnak. Reus-t többször is szóba hozták már a Vörös Ördögökkel, ám úgy tûnik, végül Spanyolországba települ át a 25 éves szélsõ. (Daily Star)
 
Morgan Schneiderlin: az Arsenal és a Tottenham is figyeli a Southampton 25 éves középpályását, akiért 27 millió fontot sem sajnálnának megadni a londoniak. Ám a legfrissebb pletykák szerint már a Manchester United is szeretné leigazolni a kikötõvárosiak egyik legjobbját. (Daily Mirror)
 
 
Ross Barkley: Roberto Martinez januárban szeretné megerõsíteni keretét, mert csak a 13. helyen áll gárdájával, ám ehhez pénzre van szüksége, amit Barkley eladásából fedezne. A menedzser kész megválni a Man City és a United által is figyelt fiatal támadótól abban az esetben, ha 45 millió fontot kifizet érte valaki. (Daily Mail)
 
Matts Hummels, Benedikt Höwedes: Louis van Gaal kívánságlistáján elõkelõ helyen szerepel a Dortmund és a Schalke játékosa, velük szeretné megerõsíteni csapata védekezését. (Daily Express)
 
Ilkay Gündogan: a dortmundiak készek eladni középpályásukat, aki nem hosszabbította meg szerzõdését. Gündogan jelenlegi kontraktusa 2016 nyarán jár le, tehát még másfél évig a klubhoz köti õt a szerzõdés, ám a Borussia szeretne pénzt látni az eladásából. (Daily Express)
 
Radamel Falcao: a Juventusnál abban bíznak, hogy a kolumbiai csatár nem marad a Unitednél kölcsönszerzõdése lejárta után, és szívesen leigazolnák õt a Monaco gárdájától. (Daily Mirror)
 
Raphael Varane: a Marca információja szerint a United 19 millió fontot adna a Realnak a 21 éves védõért.
 
Paul Pogba: a Vörös Ördögök visszacsábítanák egykori játékosukat és 77 millió fontot sem sajnálnának megadni érte a Juventus-nak. (Daily Express)
 
Seamus Coleman: van Gaal leigazolná az Everton jobb bekkjét, a 26 éves Colemant, akiért 25 millió fontot fizetne. Colemant a Chelsea is szeretné megszerezni. (Guardian)
 
 
Adil Rami: a United Javier Hernandezt adná az AC Milannak a védõért cserébe, ám erre még várni kellene, hiszen a mexikói csatár a szezon végéig a Real Madridnál szerepel, így ezt az üzletet csak nyáron lehetne nyélbe ütni. (Daily Express)
 
 
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!