Átigazolási Center - január 26 - február 1.

Cuadrado ismét célkeresztben, Laporte a Unitedhez igazolna.


Január 29.

 

Ryan Johnson: a Stevenage 18 éves védõje hamarosan a Vörös Ördögökkel edzhet. Johnson a West Bromnál kezdte pályafutását, majd tavaly a Stevenage-hez távozott, azonban a United felfigyelt rá és meghívta õt, hogy az utánpótlás csapattal készüljön. Ez a lépés várhatóan oda vezet, hogy Johnson hamarosan a United akadémiáján játszik.

 

Javier Hernandez: a mexikói csatár - aki jelenleg kölcsönben a Real Madridnál szerepel - új bajnokságban köthet ki, ugyanis a Lazio szeretné leigazolni õt. (Daily Star)

 

Juan Cuadrado: bár az utóbbi hetek során szinte csak a Chelsea-vel hozták szóba, az elmúlt pár napban ismét felmerült Cuadrado neve a Uniteddel kapcsolatban is. A Fiorentina menedzsere kijelentette, csak abban az esetben válnak meg a kolumbiai játékostól, ha a kérõ kifizeti a 26,1 millió fontos kivásárlási árat. (Sky Sports) A manchesteriek még Adnan Januzajt is kölcsönadnák a liláknak 18 hónapra, ha sikerülne megállapodniuk Cuadrado ügyében.

 

Gareth Bale: a walesi szélsõ egy rádióriport során elmondta, boldog Madridban és egyáltalán nem tervezi azt, hogy Manchesterbe költözzön. Bale több alkalommal is a lapok címoldalára került azzal, hogy a United 120 millió fontot is megadna érte. 

 

Nick Powell: Steve Bruce szeretné kölcsönvenni a manchesteriek 20 éves középpályását, aki korábban a Leicesternél volt ideiglenesen, ahol azonban alig játszott, a United pedig visszahívta õt. Bruce szeretné erõsíteni csapatát annak érdekében, hogy ne essen ki csapatával a Premier League-bõl, ám a 40 milliós nyári vásárlás után januárban nem sokat tud költeni, és miután a West Brom lecsapta a kezérõl Callum McManamant, kénytelen volt új játékosok felé kacsintgatni. (Mirror)

 

 

Mats Hummels: a német Sport Bild úgy tudja, a Manchester United kész 50 millió eurót - 37,3 millió fontot - megadni a Borussia Dortmundnak a világbajnok védõért.

 

Aymeric Laporte: a Vörös Ördögök kapcsolatban vannak a 20 éves játékos ügynökével annak érdekében, hogy sikerüljön leigazolniuk õt. A Bilbao 31 millió fontos kivásárlási árat szabott meg a védõ esetében. Sõt, a Metro beszámolója szerint Laporte nagyon szeretne átigazolni az Old Traffordra.

 

Wilfried Zaha: bár egyes lapok arról írtak, hogy a manchesteriek 3 millió fontért eladnák a szélsõt, a Daily Mail úgy tudja, a United 10 millió fontot kér a Crystal Palace-tól, amely visszavenné korábbi játékosát. 

 

Luis Nani: a Sporting újabb egy évre kölcsönvenné a portugál szélsõt, ám Louis van Gaal - annak ellenére, hogy a játékos maga az ellenkezõjét állította - eladná a nyáron a 28 éves játékost. A Unitednél azonban attól tartanak, hogy nehéz lesz eladni õt, hiszen túl magas a fizetése, amit csak igen kevés klub tudna megadni. (MEN)

 

 

Január 26.

 

Aleksander Dragovic: a Daily Star szerint megköttetett az üzlet a Manchester United és a Dinamo Kijev között, így már csak a játékossal kell megegyezni ahhoz, hogy az Old Traffordra kerüljön. A United 15 millió fontot fizethet ki a 23 éves védõért.
 

Aymeric Laporte: szintén a Starban jelent meg az a hír, hogy Louis van Gaal 15 milliót ajánlott a 20 éves védõért, ám az Athletic Bilbao nem hajlandó elengedni õt, csak nyáron.
 

Ben Amos: amennyiben megfelelõ ajánlat érkezik, úgy a 24 éves kapus távozhat a Manchester Unitedtõl. Amos visszacsúszott a ranglétrán azáltal, hogy Manchesterbe költözött Victor Valdes, így a klub nem áll útjába, ha távozni akar más klubhoz. (Mirror)
 

James Wilson: a fiatal csatár nem az egyetlen, akinek szezon végén lejár a szerzõdése, ám a United mindenképp megtartaná õt, ezért kész heti 20 ezer fontos fizetést adni Wilsonnak. (Daily Star)
 

Marquinhos: Giuliano Bertolucci, a PSG játékosának ügynöke megerõsítette, számos klub, köztük a Manchester United is leigazolná a fiatal brazil védõt. (Metro)

 


David de Gea: miután a Real Madrid még mindig szeretné megszerezni a spanyol kapust, a Vörös Ördögök akár 200 ezer fontos heti bért is megadnának de Geának, ha meghosszabbítja szerzõdését a klubbal. (Express)
 

Nathaniel Clyne: egyre közelebb áll a manchesteri klub ahhoz, hogy leigazolja a Soton jobb bekkjét, a 23 éves Clyne-t. A Star szerint a United 20 milliót fizetne a kikötõvárosiaknak.


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!