Neville: Anderson soha nem volt elég fitt a sikerhez

A Vörös Ördögök egykori csapatkapitánya szerint a távozás szélén álló brazil középpályás a klub színeiben megélt sikerei ellenére 'bizonyos mértékû csalódottsággal' fog visszagondolni manchesteri idõszakára.


Ahogyan arról már tegnap beszámolhattunk, Anderson visszatért hazájába, hogy a Manchester United játékosaként eltöltött hét és fél évét lezárva véglegesítse átigazolását az Internacional együtteséhez.

 

Az elmúlt években a 25 millió fontért szerzõdtetett, eredeti posztja szerint irányító az egyik legnépszerûtlenebb játékossá vált a manchesteriek szurkolótábora körében, fegyelmezetlensége és túlsúlyossága miatt.

 

Neville, aki négy éven keresztül csapattársa volt Andersonnak, úgy véli, a brazil válogatottban is egykoron bemutatkozó 26 éves játékos "bizonyos mértékû csalódottsággal" fog majd visszagondolni a Unitednél töltött évekre, annak ellenére, hogy hét különbözõ trófeát gyûjtött be az Old Traffordon.

 

 

"Szerintem volt néhány tényleg igen jó produkciója, de ismét ki kell emelnem, hogy mindezt nem kiegyensúlyozottan láthattuk tõle" - kezdte a klub saját nevelésû játékosa a Sky Sportsnak.

 

"És ott van az erõnléti állapota is - rengeteget volt sérült, de összességében azt kell mondanunk, hogy bizonyos mértékû csalódottsággal fog majd visszatekinteni karriere ezen szakaszára."

 

"Egy csapatban játszva vele, láthattam micsoda hihetetlen tehetség lakozik benne, és szerintem bizonyos mérkõzéseken, különösen az Anfielden játszott pár összecsapásra emlékszem, nagyon nagyot játszott. A nagy mérkõzésen képes volt kihozni magából a maximumot."

 

"Õ a nagy rangadók embere volt, ehhez szükséges mentalitással, és fantasztikus technikai képességgel megáldva, de nem volt elégg fitt ahhoz sohase, hogy mindezt hétrõl-hétre produkálni tudja a Premier League-ben, ez pedig nagyon sajnálatos."

 

"Ilyenkor fordul elõ, hogy ezek után sok játékos, amikor visszatekint karrierére, ezt mondhatja magában, 'Lehettem volna elszántabb, és eltökéltebb?'."

 

"Megvan a tehetsége, de csak szenvedett, és balszerencséje volt a sérülésekkel is, ezt el kell ismerni."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!