Neville: Ezeken a posztokon erősítés kell

Gary Neville elárulta, hogy szerinte mely posztokon kellene erősítenie a Manchester Unitednek a nyár folyamán.


A csalódást keltő 2021/22-es idény után mindenki bizakodva várja, hogy Erik ten Hag irányításával elkezdődjön a munka a 2022-es nyári túra előtt, mely során a Vörös Ördögök Thaiföldön és Ausztráliában is pályára lépnek, majd visszatérnek Európába és a felkészülési időszak zárásaként összecsapnak Oslóban az Atletico Madrid csapatával.

 

Azt már megerősítették hivatalosan is, hogy több játékos is ingyen távozik a felnőtt csapattól, név szerint Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard, Edinson Cavani és Nemanja Matic.

 

Neville úgy gondolja, hogy a távozók hagynak maguk után némi űrt és kíváncsian várja, hogy Erik ten Hag kikkel fog együtt dolgozni Carringtonban a nyár folyamán és azt követően.

 

 

"Őszintén szólva nem jelenthetjük ki biztosra, hogy mely területeken kell feltétlen erősítés, ameddig nem látjuk, hogy az új menedzser milyen játékosokkal szeretne együtt dolgozni."

 

Pogba és Matic távozásával Fred és McTominay lesz a rangidős páros a középpályán, melléjük pedig a Nottingham Foresttel remek szezont futó Garner is csatlakozhat, bár Neville szerint itt feltétlen szükség van erősítésre, melynek köszönhetően Cristiano Ronaldo válláról is le lehetne venni némi terhet, hogy jobban tudjon koncentrálni a gólszerzésre, valamint további lehetőségeket teremtene a csapat számára egy stabil és erős középpálya.

 

"Vannak olyan területek, amelyeknél nem kérdés, hogy erősíteni kell. Ilyen például a középpálya közepe. Itt muszáj erősíteni, tehát középpályásokat kell igazolnia a Manchester Unitednek."

 

"Szükség lesz csatárra is. Tudom, hogy Cristiano Ronaldo valószínűleg marad és abszolút zseniális teljesítményt nyújt, de kell mellé valaki. Muszáj középen is előre törni és veszélyeztetni."

 

"Szélső sem ártana, mert szerintem a szélső védők kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern futballban. Kíváncsian várom, hogy kik alkotják majd a hátsó négyest a következő idényben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!