Jones felépült

A Manchester United védõje, Phil Jones ismét bevethetõ állapotban van, így õ is utazhat a Swansea elleni, idegenbeli mérkõzésre.


Az angol válogatott hátvédet a Burnley elleni mérkõzés korai szakaszában kellett lecserélni az Old Traffordon térdsérülés miatt, ami miatt a hét eleji FA-kupa meccset is ki kellett hagynia a Preston North End ellen, azonban hétvégén a walesi királndulás alkalmával a Swansea ellen Van Gaal rendelkezésére fog állni.

 

Robin van Persie szintén kihagyta a Deepdale-en megnyert mérkõzést hétfõn, azonban õ is ismét a bevethetõek sorában van és utazhat a csapattal a Liberty stadionba, ahol tavaly két gólt is szerzett. Az egyetlen sérült, aki biztosan nem tart majd a csapattal, Michael Carrick. Jó hír azonban, hogy a jövõ héten valószínûleg már visszatérhet az edzésekhez.

 

 

"Õk [Jones és van Persie] játékra készek" - mondta Louis van Gaal az MUTV-nek. "Egyedül Carrick sérült még mindig. Úgy vélem a jövõ héten már a csapattal kell edzenie. Erre számítok, de sosem tudhatod. Várnunk kell és majd meglátjuk."

 

Van Gaal élvezetes összecsapásra számít a Libertyben Gary Monk csapata ellen, ugyanis a walesi együttes nagyon szórakoztató játékot játszik.

 

"A Swansea egy nagyon jó csapat. Szeretem nézni õket, mert õk játszani akarnak. Õk is szeretik a sok passzos focit játszani, mint mi és én szeretem ezt a fajta futballt. Bízom benne, hogy ez egy nagyon jó meccs lesz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!