Edzés interjú Ashley Fletcherrel

A Manchester United U21-es csatára, Ashley Fletcher válaszolt a kérdésekre.


Ki gyakorol nyomást rátok az edzéseken?

 

Liam Grimshaw és James Weir nagyon jól edz minket. Mindannyian meg akarjuk ragadni a lehetõséget és nyomást gyakorolni a többiekre azáltal, hogy szeretnénk bekerülni a csapatba.

 

Ki szerezte a legszebb gólt, amit edzésen láttál?

 

Talán magamat kéne mondanom! (Nevet). Ha jól emlékszem, egy 16-oson kívüli kapáslövés volt és a kapufát eltalálva jutott a hálóba.

 

Használtok valamilyen technológiát, hogy segítse az edzésmunkátokat?

 

Igen, GPS-t viselünk és mérjük, hogy mennyit futottunk és milyen gyorsak vagyunk. Jelzést ad az edzésen mutatott erõfeszítéseinkrõl, ezért minden nap rajtunk van.

 

Végzel valami különleges gyakorlatot a konditeremben?

 

Személy szerint a gyorsaságomon dolgozom Mark Hulse-al, aki a csapat erõ koordinátora és atletikusság fejlesztõ edzõje és kicsit már érezhetõ is a munka, sikerült néhány yardot nyerni. A gyorsulás alapvetõen csak az elsõ pár lépés a sprint során, szóval az agyat is dolgoztatjuk, emlékezni kell, hogy nem csak annyiból áll, hogy tesszük az egyik lábat a másik után. Nagyon jó!

 

 

Az edzés melyik része a kedvenced?

 

A legjobban a kapura lövéseket szeretem, minden különbözõ típust gyakorlunk. Természetesen rengeteg gólt szerzek az ötösön belülrõl, szóval szeretem, mikor ezt gyakoroljuk. A beadások utáni befejezés az én stílusom. A játékok is nagy versengéssel járnak. Paul McGuinness és Warren Joyce gyakorlatai nagyon hasonlítanak, mindketten megadják a csatárok számára a lehetõséget a gyakorlásra és mindkét menedzser rengeteg dolgot tanított nekem az évek során amit nagyon élveztem.  

 

Végül, ha egy ötfõs csapatot kéne összeállítanod, ki lenne benne?

 

David De Gea lenne a kapuban és Juan Matat is beválogatnám. Egy védõre is szükségem lenne, õ ’Jonah’ (Phil Jones) lenne és egy másik csatár is kell, oda James Wilsont választanám, így újraéleszthetnénk a párosunkat. Ha korábbi játékosokat is engednénk a csapatba, biztos, hogy lenne hely Giggsy számára is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!