Beckham nem játszik majd a United ellen

A középpályás még nem áll készen fizikailag arra, hogy pályára lépjen bajnokin.


Harry Redknapp megerõsítette, David Beckham semmiképp nem lép pályára egykori csapata, a Manchester United ellen, amennyiben ezen a héten nem írja alá szerzõdését a Spursszel.

Beckham jelenleg a Tottenham csapatánál edz annak reményében, hogy sikerül kölcsön szerzõdés keretein belül megállapodnia az LA Galaxy csapatának a londoniakkal a középpályás szerepeltetésérõl.

A Spurs szeretne a 35 éves játékossal egy rövid távú kölcsönszerzõdést aláiratni, de az amerikai klubnál csak azt szeretnék elérni, hogy Beckham néhány hétig Redknapp csapatával edzhessen.

 

 



Úgy tûnik, az üzletet nem sikerül megkötni, mielõtt a United a White Hart Lanere látogatna, ám Redknapp elismeri, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya nem áll olyan erõnléti állapotban, hogy - ha sikerülne is szerzõdtetni - pályára léphessen.

"A vasárnapi, Manchester United elleni találkozón semmiképp nem játszana, ha sikerülne aláírnia is" - nyilatkozta Redknapp a The Sun-nak.

"Nem alkalmas még a játékra, ezt õ is tudja. Néhány hétre szüksége van, hogy visszanyerje azt az erõnléti szintet, ami szükséges neki."

Redknapp szerint David tapasztalata sokat lendítene csapatán a szezon hátralévõ részére.

"Tapasztalatot nem lehet külön vásárolni, Beckhamnek pedig rengeteg van belõle. A szezon második felében ha te a Bajnokok Ligájában és a Premier Leagueben is harcban állsz, erre van leginkább szükséged."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!