Jones és van Gaal is nyerne, de máshogy

Phil Jones azt szeretné, hogy a Manchester United a vasárnapi, Man City elleni rangadón is szemet gyönyörködtetõ teljesítménnyel nyerjen.


Húsvét hétfõn a City 2-1-re kikapott a Crystal Palace otthonában, mellyel visszaesett a negyedik helyre a Chelsea, az Arsenal és a Vörös Ördögök mögött. Mivel egyre kisebb a remény arra, hogy a Kékek megvédik bajnoki címüket, Manuel Pellegrini csapata egyre nagyobb nyomás alá kerül a városi derbihez közeledve.

 

Louis van Gaal azonban kissé más véleményen van, mint védõje, hiszen a menedzser azt nyilatkozta, az ilyen kulcsfontosságú mérkõzéseken sokkal inkább fontosabb az eredmény, mint a mutatott játék: "Fantasztikus meccseket lehet látni ilyen típusú összecsapásokon, bár mindig az eredmény a legfontosabb ezeken a találkozókon, szóval talán csúnya meccset játszunk a következõ hétvégén - de nyerünk."

 

Jones tiszteli a City együttesét, de miután az Etihadben úgy is csak éppen kikapott a csapat, hogy Chris Smallingot az elsõ játékrészben kiállította a játékvezetõ, így a Vörös Ördögök ezúttal akár gyõztesen jöhetnek ki, ráadásul akár stílusosan is nyerhetnek.

 

"Egy gyõzelem nem tart sokáig" - mondta a védõ az MUTV-nek az Aston Villa elleni, 3-1-es siker után. "Át kell lépnünk a következõ meccsre. Remek, hogy a derbi jön, egy nagy meccs, amin jó játékkal stílusosan lehetne nyerni. Mindent meg kell tennünk, hogy a következõ vasárnap is egy újabb nagyszerû teljesítménnyel rukkoljunk elõ."

 

 

"A City még mindig egy jó csapat. Tudjuk, mire képesek és milyen fenyegetést jelentenek támadásaik. Néhány kiváló játékosuk is van, mint ahogy nekünk is. Az utóbbi pár hét során és az egész szezon alatt is láthattuk, milyen csapat lehetünk akkor, amikor a saját játékunkat játszuk. Reméljük, hogy vasárnap is képesek leszünk megtenni ezt."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!